A început campania împotriva partajării parolelor Netflix în SUA

Netflix a început să trimită o serie de mailuri prin care informează utilizatorii din SUA că zilele de glorie ale partajării parolelor s-au încheiat.

1407 afișări
Imaginea articolului A început campania împotriva partajării parolelor Netflix în SUA

Deşi, din punct de vedere tehnic, utilizatorii îşi pot încă împărţi parolele cu prietenii, acest lucru va necesita costuri suplimentare, conform Mashable, citat de Ziarul Financiar.

Potrivit unui exemplu de mail publicat de Netflix, utilizatorii vor trebui să plătească 7,99 dolari în plus pe lună pentru un slot suplimentar de membru.

Din păcate, sloturile suplimentare pentru membri sunt disponibile doar în cadrul planurilor Standard sau Premium ale Netflix, care costă 15,49, respectiv 19,99 dolari pe lună. Planurile Standard permit un membru suplimentar, în timp ce abonamentele Premium permit doi.

Alternativ, clienţii pot salva un profil creat anterior pe un cont partajat, transferându-l în cadrul unui nou abonament, cu lista de vizionare şi recomandările profilului rămase intacte.

Cel mai ieftin plan al Netflix este planul Standard cu reclame, de 6,99 dolari pe lună, în timp ce următorul nivel este planul Basic pentru 9,99 dolari pe lună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici