Amazon a lansat un nou joc pe calculator: „New World”, un amestec de magie şi istorie

Amazon Game Studios, divizia de dezvoltare de jocuri video a Amazon, a lansat marţi un nou joc pe calculator numit "New World", care a captivat lumea jocurilor pe PC în această săptămână, scrie CNBC.

1447 afișări
Imaginea articolului Amazon a lansat un nou joc pe calculator: „New World”, un amestec de magie şi istorie

FOTO New World/Twitter

"New World" este un joc online care permite miilor de jucători să exploreze şi să construiască o colonie virtuală în America, un amestec de magie şi istorie. De la lansarea sa, jocul a înregistrat o medie de sute de mii de jucători simultani pe Steam, cel mai popular magazin online pentru jocuri pe PC.

În ziua lansării, jocul a atins un vârf de peste 700.000 de jucători simultani, fiind una dintre cele mai mari lansări de până acum pe Steam. Joi dimineaţă, mai mult de 450.000 de jucători simultani au fost înregistraţi. În plus, au fost raportaţi până la 10.000 de jucători care aşteptau să intre în joc.

Dacă tendinţa se păstreează, "New World" va intra în topul jocurilor online populare, precum "Fortnite", "PUBG" şi "World of Warcraft". Şi, în timp ce jocul probabil nu va genera genul de venituri pe care Amazon le obţine din comerţul electronic sau din serviciile cloud, poate aduce direct bani companiei, spre deosebire de Amazon Studios, care este în primul rând un vehicul pentru a menţine oamenii abonaţi la Amazon Prime.

"New World" costă 39,99 dolari.

Succesul timpuriu al "New World" contrastează cu prima încercare a Amazon de a lansa un joc video important, fapt petrecut anul trecut, cu un joc numit "Crucible", la care Amazon a renunţat la doar câteva luni după lansare, în urma unei recepţii slabe din partea jucătorilor. A fost o ruşine pentru Amazon Game Studios, care a petrecut mai mulţi ani dezvoltând titlul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici