Animalele pe cale de dispariţie pot fi ajutate de oricine. Wildchain, jocul care permite adoptarea unui animal

  • Wildchain este o nouă aplicaţie pentru smartphone, care permite adoptarea unui animal digital.
  • Protejarea animalului sălbatic în joc va ajuta şi în realitate, spun creatorii jocului.
  • Banii cheltuiţi de utilizatori în Wildchain vor fi folosiţi pentru zonele protejate.
305 afișări
Imaginea articolului Animalele pe cale de dispariţie pot fi ajutate de oricine. Wildchain, jocul care permite adoptarea unui animal

Animalele pe cale de dispariţie pot fi ajutate de oricine. Wildchain, aplicaţia pentru adoptarea unui animal

Cei care s-au gândit vreodată că ar vrea să ajute animalele sălbatice aflate în pericol de dispariţie, de acum pot face acest lucru, cu ajutorul unui joc pe smartphone.

Wildchain este un joc pe telefon care permite utilizatorilor să adopte un animal digital. Şi, în acelaşi timp, să protejeze versiunea reală.
 
Fiecare jucător începe cu un ou magic din care iese animalul digital. Apoi trebuie să-l hrănească şi îngrijească. Numărul animalelor disponibile e preluat de pe lista roşie a Uniunii Internaţionale de Conservare a Naturii. Ce înseamnă asta? Doar 6.674 de jucători vor putea avea un ghepard în joc. Asta pentru că atâţia mai există în realitate.
 
Fiecare animal digital are un token şi utilizatorul poate să facă tranzacţii ca pe piaţa criptomonedelor. Banii generaţi vor fi folosiţi apoi pentru protejarea animalelor sălbatice aflate pe cale de dispariţie în realitate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici