AUDIO: Iată cum sună ringtone-ul oficial de pe primul smartphone Microsoft cu Android

  • Surface Duo va debuta pe piaţă la sfârşitul acestui an.
  • Tonul de apel al dispozitivului cu două ecrane este deja disponibil.
  • Microsoft doreşte să breveteze acest ringtone.
3495 afișări
Imaginea articolului AUDIO: Iată cum sună ringtone-ul oficial de pe primul smartphone Microsoft cu Android

AUDIO: Iată cum sună ringtone-ul oficial de pe primul smartphone Microsoft cu Android

Microsoft a anunţat în urmă cu câteva luni Surface Duo, un smartphone cu două ecrane care rulează sistemul de operare Android. Dispozitivul urmează să debuteze pe piaţă în acest an, în perioada sărbătorilor.

Dacă telefonul nu este încă disponibil, ringtone-ul său oficial este. Fişierul poate fi descărcat de pe site-ul United States Patent and Trademark Office (USPTO), potrivit publicaţiei Android Central.

Microsoft doreşte să breveteze acest sunet de apel pentru ca nimeni să nu îl copieze.

Pe scurt, Surface Duo va dispune de chipset Snapdragon 855, două ecrane cu diagonală de 5,6 inchi şi va ţinti oamenii de afaceri. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici