Autoritatea de Supraveghere Financiară are site nou

  • Autoritatea de Supraveghere Financiară are, începând de marţi, site nou.
  • Site-ul conţine rubrici noi, iar informaţia este organizată pe categorii relevante.
112 afișări
Imaginea articolului Autoritatea de Supraveghere Financiară are site nou

Autoritatea de Supraveghere Financiară are site nou

Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă că a lansat noua versiune a site-ului oficial, care are un design modern şi o structură intuitivă.

„Informaţia este organizată astfel mai eficient, pe categorii relevante, pentru a fi uşor de accesat de către utilizatori, atât de pe desktop, cât şi de pe platformele mobile”, spune ASF.

Site-ul conţine rubrici noi, cele mai importante fiind Autorizare şi Sancţiuni, unde se regăsesc informaţii esenţiale despre două dintre cele mai semnificative activităţi desfăşurate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

„Ideea de a implementa un nou website la nivelul ASF a fost considerată atât o prioritate, cât şi o necesitate, având în vedere interesul în creştere al utilizatorilor pentru interacţiunea online cu Autoritatea, precum şi volumul mare de informaţii publicate pe site. Modificarea website-ului Autorităţii de Supraveghere Financiară a reprezentat un obiectiv important, întrucât procesul de întărire a capacităţii instituţionale nu ar putea fi considerat finalizat fără ca unul dintre vectorii importanţi de imagine ai instituţiei să nu fie transformat şi aliniat cu noile obiective de performanţă, asumate la nivelul managementului ASF”, adaugă sursa citată.

Autoritatea de Supraveghere Financiară este autoritatea naţională pentru reglementarea şi supravegherea pieţelor asigurărilor, a pensiilor private, precum şi a pieţei de capital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici