BMW a prezentat noul M3, mai supărat ca niciodată. Motorul urcă până la 473 de cai putere

  • Noul M3 are o grilă faţă supradimensionată, care-i dă un aspect fioros
  • Motorul de 3 litri în linie urcă puterea până la 473 de cai putere
  • Există şi un mod Track în care poţi conduce fără asistenţă electronică
1535 afișări
Imaginea articolului BMW a prezentat noul M3, mai supărat ca niciodată. Motorul urcă până la 473 de cai putere

FOTO: BMW M

BMW a prezentat noul model M3, un model mai supărat ca niciodată. E impresia pe care o lasă noua grilă supradimensionată.

E mai supărat decât concurenţi direcţi, ca Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Audi RS 6 sau Jaguar XE SV.

Sub grila supradimensionată, cei de la BMW au ascuns un motor de 3 litri twin-turbocharged, cu 6 cilindri în linie, capabil să elibereze 473 de cai putere.

Cum era normal, maşina e înţesată de tehnologie. Are suspensie adaptivă, cruise-control adaptiv, asistenţă pentru banda de rulare şi frână automată de urgenţă.

Dar dacă vrei să te bucuri de bucuria pură a condusului, selectează modul Track şi elimini din ecuaţie tot ce înseamnă asistenţă electronică şi rămâi cu o bestie pe care trebuie să ştii s-o îmblânzeşti.

Modelul sport va fi disponibil din martie, anul viitor, iar modelul All Wheels Drive abia din vara lui 2021. Şi ar trebui să pui bani deoparte pentru că modelul de bază, fără opţiuni, va costa în jur de 70.000 de dolari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici