Care e secretul viitorului telefon BlackBerry?

  • BlackBerry revine cu un telefon 5G cu tastatură fizică.
  • Telefonul nu va fi construit cu componente fabricate în China.
  • Problemele dintre Statele Unite şi China nu vor afecta producţia.
539 afișări
Imaginea articolului Care e secretul viitorului telefon BlackBerry?

Profimedia

Cred că ai auzit despre resuscitarea BlackBerry. Care nu se dezminte şi va avea tastatură fizică. Şi poate te întrebi cu ce ar putea să vină nou, pentru că pe partea de hardware lucrurile stau destul de asemănător cu restul telefoanelor lansate sau în curs de lansare.

Va fi 5G, dar asta au şi ceilalţi, are 4 camere, dar nu mai e o noutate, va rula Android pur, dar şi aici are concurenţi. Care e asul din mâneca BlackBerry?

Ei bine, telefonul nu va fi construit cu componente fabricate în China. E un mare avantaj, pentru că dacă războiul tehno-economic între Statele Unite şi China intră într-o nouă etapă, producţia BlackBerry nu va fi afectată.

E o mişcare asemănătoare cu cea a Apple, care pregăteşte fabrica din India, însă numai pentru modelele până la iPhone 11.

Elena e fan BlackBerry şi spune cam ce aşteaptă de la noul telefon care va fi lansat anul viitor.

”L-am văzut şi pe cel, cum se numeşte, KeyNote. Dar mi-ar plăcea să fie mai mic. Mai mic şi mai subţire şi mai finuţ,” este de părere Elena.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici