Dacă eşti un gamer pasionat, nu rata lansarea shooter-ului românesc, PositronX

  • Dacă ţi-au plăcut Quake2 sau Descent, Amber şi Scorpius Games îţi aduc PositronX
  • Poţi manipula timpul şi spaţiul, ceea ce nu oferă foarte multe first-person shootere
  • Vei putea juca PositronX pe Steam pentru 19,99 euro, de pe 29 octombrie
498 afișări
Imaginea articolului Dacă eşti un gamer pasionat, nu rata lansarea shooter-ului românesc, PositronX

Sursa foto: captură Youtube

Dacă eşti pasionat de shootere, de ce n-ai juca unul 100% românesc? Pentru că Amber şi Scorpius Games îţi propun un shooter de clasă. Se numeşte PositronX şi aduce aminte de legendarele jocuri ale anilor 90, Quake 2 sau Descent.

Ai 7 personaje, la alegere, fiecare cu abilităţile şi armele lui, dar pe care le poţi upgrada pe măsură ce avansezi în joc. Special la acest joc este că, de fiecare dată când personajul tău moare, harta şi adversarii se modifică. Poţi manipula timpul şi spaţiul, creezi diversiuni sau chemi ajutoare.

Eugen Udrea, Lead Developerul PositronX îţi aduce şi alte argumente.

Eugen Udrea, Lead Developer PositronX: Considerăm că cea mai importantă adiţie pe care o aduce PositronX este varietatea şi combinarea a două genuri de joc într-unul singur, first-person shooter şi rogue-lite. Abilitiăţile care modifică timpul şi spaţiul nu sunt foarte comune genului first-person shooter, iar felul în care noi le-am combinat cu celelalte mecanici comune first-person shooterelor credem că face jocul nostru special.

Producţia jocului nu a fost simplă, numărul celor implicaţi fiind variabil, iar costurile s-au ridicat la o sumă importantă.

Cătălin Butnariu, Head of Corporate Development la Amber, îţi dă detalii.

Cătălin Butnariu, Head of Corporate Development, Amber: Echipa PositronX a variat de-a lungul timpului. Au fost momente în care erau 2-3 persoane full time pe joc, iar în momentele de vârf s-a ajuns până la 10 persoane. Un cost total al proiectului este dificl de comunicat, dar putem spune că este de ordinul a câtorva sute de mii de dolari.

Jocul se va lansa oficial pe Steam pe 29 octombrie şi va îl vei putea cumpăra pentru 19,99 Euro, cu un discount de 10%.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici