Elon Musk este numit de americani „Thomas Edison al acestui secol”

  • Elon Musk este considerat de americani unul dintre marii inventatori ai acestui secol
  • A inventat, printre altele, plata cu Paypal, maşinile Tesla, compania SpaceX şi rachetele Falcon.
  • Despre Elon Musk se spune că a reuşit să transforme cuvintele în milioane de dolari peste noapte
3774 afișări
Imaginea articolului Elon Musk este numit de americani „Thomas Edison al acestui secol”

Elon Musk este numit de americani „Thomas Edison al acestui secol”

Tot ce spune sau face Elon Musk are repercusiuni financiare însemnate. Un simplu mesaj scris de acesta pe reţelele de socializare poate schimba soarta unei companii sau a unei idei. Atât de influent a ajuns să fie creatorul Tesla.

Joi a postat pentru cei 45 de milioane de urmăritori ai săi: "Nu înălţimi, nu valori joase. Doar Dodge", făcând referire la criptomoneda Dodgecoin. Imediat aceasta s-a apreciat cu 59%.

Pe 26 ianuarie a scris doar „Gamstonk” si a dat link la grupul de reditt care a încurajat cumpărarea masivă de acţiuni ale unei companii falimentare, Gamestop. Acesta a crescut peste 1700% într-o lună.

Pe 7 ianuarie a trimis la cer Signal, o companie fără vreo legatură cu aplicaţia de comunicare. "Folosiţi Signal!" au fost cuvintele care au crescut, fără motiv, preţul acţiunilor cu 11000%, de la 79 de cenţi la peste 70 de dolari.

Specialiştii în tehnologie români spun că Musk este de apreciat pentru că a reuşit să facă din inginerie şi tehnologie ceva atractiv.

„Elon Musk este polarizant, a făcut ştiinţa şi ingineria un lucru cool”, spune Cornel Amariei, inventatorul care a creat „lumen”, un sistem ingenios de asistenţă pentru nevăzători.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici