Facebook unifică mesajeria internă cu mesajele directe din Instagram

  • Facebook deţine mai multe aplicaţii de comunicare
  • Aplicaţii precum Messenger, WhatsApp şi într-o anumită măsură, Instagram pe funcţia de mesaje directe
  • Facebook încerca să găsească o modalitate de a le uni pentru a trimite mesaje multiple pe platformă
1152 afișări
Imaginea articolului Facebook unifică mesajeria internă cu mesajele directe din Instagram

Sursa foto: profimedia

Facebook vrea să unifice canalele de trimitere a mesajelor din aplicaţiile pe care le deţine, Messenger, WhatsApp şi Instagram. Se pare că gigantul tehnologic a realizat o sincronizare la nivel de test între Messenger şi Instagram.

Atunci când vei dori să trimiţi mesaje prin intermediul Instagram va apărea printr-o notificare pictograma de la Messenger, care te va trimite direct în aplicaţie.

Nu este sigur dacă WhatsApp va beneficia de unificare, din moment ce încă nu este clar dacă aplicaţia va permite mai multor dispozitive să folosească acelaşi cont.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici