Google a picat luni. Serviciile gigantului tehnologic inclusiv Gmail şi YouTube au încetat să funcţioneze pentru mulţi utilizatori pe fondul unei întreruperi majore

  • Serviciile Google, inclusiv Gmail, YouTube, Drive şi căutările pe Google, nu au funcţionat luni pentru unii utilizatori.
  • Downdetector a confirmat întreruperea.
6077 afișări
Imaginea articolului Google a picat luni. Serviciile gigantului tehnologic inclusiv Gmail şi YouTube au încetat să funcţioneze pentru mulţi utilizatori pe fondul unei întreruperi majore
UPDATE Ce ştim până acum:
  • YouTube, Google şi Gmail au căzut luni, iar milioane de utilizatori s-au plâns de probleme
  • Problemele au fost raportate pentru prima dată în jurul orei 13:45 (ora României) şi sunt semnalate în mare parte în Europa
  • Dar şi utilizatorii din SUA, Australia, Asia, America de Sud şi Africa au raportat probleme
  • Google a comunicat că este „conştient de problemă” şi lucrează la remedierea situaţiei.
  • La 13:54 DownDetector raporta 5.760 de useri din România care aveau probleme cu YouTube şi 748 de rapoarte pentru Gmail.
 
Serviciile Google, inclusiv Gmail, YouTube, Drive şi căutarea Google, par să nu funcţioneze pentru unii utilizatori. Downdetector confirmă întreruperea.

Gmail şi alte servicii Google au încetat să funcţioneze pe fondul unei întreruperi majore pentru gigantul tehnologic.

Utilizatorii Gmail au fost întâmpinaţi cu un mesaj „Eroare temporară”.

Platforma YouTube, care este deţinută de Google, a fost, de asemenea afectată, primele probleme fiind observate luni dimineaţă.

Dintre cei ce anunţă că au probleme, 54% spun că nu pot accesa YouTube, 42% că nu pot urmări videouri şi 3% că nu se pot loga.

La Gmail, 75% nu se pot loga, 15% spun că nu pot accesa siteul şi 8% că nu primesc messaje.

La 13:54 DownDetector raporta 5.760 de useri din România care aveau probleme cu YouTube şi 748 de rapoarte pentru Gmail.

2.270 de rapoarte priveau chiar Google.com.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici