Google Pixel 5 vine cu îmbunătăţiri. Care sunt punctele forte ale telefonului?

  • Noul telefon de la Google, Pixel 5, are tehnologie 5G şi costă 700 de dolari
  • Vine cu îmbunătăţiri pe partea video, de carcasă şi de baterie
  • Nu se poate compara cu capete de serie de la Samsung, Apple, LG sau Huawei
300 afișări
Imaginea articolului Google Pixel 5 vine cu îmbunătăţiri. Care sunt punctele forte ale telefonului?

Încă de la lansare, Pixel, telefonul de la Google, a părut că are nevoie de încă un an ca să devină un telefon de succes.

Elementul cu care a cucerit piaţa este camera foto, considerată de mulţi superioară celei ale unor modele mult mai scumpe. Totuşi, cel mai recent model, Google Pixel 5, nu poate concura cu capetele de serie de la Samsung, Apple, LG, Huawei sau chiar OnePlus.

Celebrul youtuber Marques Brownlee vede însă îmbunătăţiri faţă de modelele precedente. „Pixel 5, desi este mai mic decât Pixel 4 XL, are o baterie mult mai mare, de 4.080 mAh, faţă de 3.700 mAh”, explică el.

Camera principală este aceeaşi care a strâns aprecieri în ultimii ani, însă îmbunătăţirile vin pe partea video, unde există o stabilizare a imaginii mult mai bună ca la modelele precedente. Iar carcasa de aluminiu îţi dă senzaţia unui produs de calitate.

Pixel 5 are tehnologie 5G şi vine la un preţ de 700 de dolari, ceea ce-l face una dintre cele mai bune opţiuni pentru telefoanele mid-range, însă Marques Brownlee ar fi vrut mai mult.

„Îmi doresc să fi făcut o versiune mai consistentă, un cap de serie, cu ecran de 120 Hz, cu cel mai tare procesor, cu multă memorie RAM şi cu câteva opţiuni în plus. Dar, vom vedea”, spune Marques Brownlee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici