Heineken a creat robotul care îşi urmăreşte stăpânul şi îl serveşte cu bere rece. Cine poate avea un astfel de ”partener”

  • Beer Outdoor Transporter, pe scurt BOT, este un robot autonom care ţine berea rece.
  • Are senzori care îi permit să urmărească o persoană oriunde se deplasează.
  • BOT are şi un sistem de inteligenţă artificială care îi permite să comunice cu utilizatorul.
3155 afișări
Imaginea articolului Heineken a creat robotul care îşi urmăreşte stăpânul şi îl serveşte cu bere rece. Cine poate avea un astfel de ”partener”

Sursa foto: Youtube

Se numeşte Beer Outdoor Transporter şi are o idee simplă: să pună la dispoziţie bere rece oricând şi oriunde vrea stăpânul. BOT are un sistem de inteligenţă artificială care îi permite să urmărească stăpânul oricând îşi doreşte, iar senzorii îl ajută să evite obstacole sau să nu cadă în piscină.
 
Există însă şi veşti proaste: robotul nu va putea să fie cumpărat. Este doar o ediţie specială şi singurul mod de a-l avea este sub formă de câştig la o competiţie pe care producătorul o organizează pe 1 iulie.
 
Clipul cu robotul, publicat de Heineken, a devenit viral în scurt timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici