Ieşi la o plimbare cu primul hibrid decapotabil de la Ferrari

  • SF 90 Spider este primul hibrid decapotabil din istoria Ferrari
  • Acoperişul se deschide sau se închide în doar 14 secunde
  • Bolidul de 1.000 de cai putere va costa 473.000 de euro
262 afișări
Imaginea articolului Ieşi la o plimbare cu primul hibrid decapotabil de la Ferrari

Sursă foto: captură youtube

Când spui Ferrari, îţi lasă gura apă. Dar acum italienii vor să ducă experienţa condusului şi mai departe şi îţi prezintă primul hibrid decapotabil - SF90 Spider.

Acoperişul poate fi acţionat în timp ce conduci şi în 14 secunde este complet tras, sau deschis, după cum preferi. Scuderia de la Maranello a trebuit să facă eforturi serioase de inginerie ca să păstreze linia suplă caracteristică Ferrari.

Andrea Stassano, editor Quattroruote: Acoperişul se deschide şi se închide în numai 14 secunde, chiar şi în mişcare, până la 45 de kilometric pe oră. Sub capotă e motorul de 4 litri turbo cu 8 cilindri în V, care asigură 769 de cai putere, dar şi trei motoare electrice care mai adaugă 217 cai.

Ai 4 moduri de conducere la dispoziţie: E-Drive, integral electric, cu o autonomie de 25 de kilometri, la o viteză de 135 de kilometri pe oră; Hybrid, cu accent pe eficienţa energetică; Performance, în care motorul încarcă bateria pentru când ai nevoie de putere şi Quality, care dezlănţuie toţi cei aproape 1.000 de cai putere.

Andrea Stassano, editor Quattroruote: Tracţiunea motoarelor electrice spate este integrală şi asta contribuie la performanţe excepţionale. De la 0 la 200 km/h în 7 secunde. Puterea totală ajunge la 1.000 de cai putere, practic, puterea unei maşini de Formula 1.

SF90 Spider va fi disponibil din trimestrul doi al anului viitor pentru 473.000 de euro. Cu aceiaşi bani ai putea cumpăra 25 de Toyota Yaris hibrid, cea mai ieftină maşină hibrid de pe piaţă. Dar care-ar mai fi distracţia?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici