Imagini spectaculoase din Japonia: Un robot gigantic a fost testat

  • Un robot gigant bazat pe un personaj dintr-o serie clasică de anime a fost testat în oraşul japonez Yokohama.
  • Masivul umanoid seamănă cu un robot din „Mobile Suit Gundam”, un popular serial TV de la sfârşitul anilor 1970, şi poate fi văzut mergând, îngenunchind şi gesticulând într-un videoclip al testului postat luni pe Twitter.
  • Anime-urile au apărut la începutul anilor 1900.
1164 afișări
Imaginea articolului Imagini spectaculoase din Japonia: Un robot gigantic a fost testat

Imagini spectaculoase din Japonia: Un robot gigantic a fost testat

Robotul are o înălţime de peste 18 metri şi cântăreşte 24 de tone, cu peste 200 de piese realizate dintr-un amestec de oţel şi plastic armat cu fibră de carbon, potrivit companiei care l-a creat.

Atracţia urma să se deschidă în octombrie 2020, dar, din cauza pandemiei de coronavirus, vizitatorii vor trebui acum să aştepte puţin mai mult.

"Această decizie a fost luată pentru a asigura sănătatea şi siguranţa fanilor şi a angajaţilor noştri ca răspuns la răspândirea mondială a COVID-19", a declarat într-un comunicat compania care operează site-ul.

Anime-urile au apărut la începutul anilor 1900.

Dar pe atunci, animaţiile erau costisitoare de realizat şi lucrările din Japonia erau umbrite de succesul Disney.

În timpul celui de-al doilea război mondial, genul s-a extins pe măsură ce guvernul militar japonez a ordonat animatorilor să creeze filme de propagandă pentru a influenţa masele.

Mai recent, hit-uri comerciale precum „Pokémon” şi „Dragon Ball Z”, au adus anime-urilor publicului din întreaga lume.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici