Noul macOS Catalina îţi transformă iPad-ul într-un al doilea monitor

  • Din noul sistem de operare pentru Mac dispare iTunes.
  • Apar în schimb Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts şi Apple Books.
  • Aplicaţia Sidecar îţi transformă iPad-ul în al doilea monitor.
198 afișări
Imaginea articolului Noul macOS Catalina îţi transformă iPad-ul într-un al doilea monitor

Noul macOS Catalina îţi transformă iPad-ul într-un al doilea monitor

Catalina, noul upgrade al sistemului de operare pentru Mac, vine cu surprize pentru tine. Dispare iTunes, dar apar Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts şi Apple Books.

Browserul Safari îţi oferă acum sugestii, aplicaţia de mail te lasă să blochezi anumiţi expeditori, dar poate cea mai interesantă opţiune este Sidecar, care te lasă să îţi transformi iPad-ul în cel de-al doilea monitor.

iPad-ul devine al doilea monitor fie că e conectat prin cablu, fie că e conectat wireless. Aplicaţia funcţionează pentru toate device-urile care rulează iPadOS. E o adevărată binecuvântare dacă faci grafică sau editare video şi-l poţi folosi cu Apple Pencil.

Sigur, ca orice nouă versiune, e posibil să mai aibă bug-uri, dar pe astea le vor rezolva update-urile viitoare.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici