Nu vor fi premii Apple la FreeFortnite Cup

  • Lupta dintre Epic Games, producătorul Fortnite, şi Apple continuă
  • La #FreeFortnite Cup nu vor mai fi oferite premii Apple
  • Capitolul 2, Sezonul 4 nu va mai fi disponibil pentru utilizatorii Apple
211 afișări
Imaginea articolului Nu vor fi premii Apple la FreeFortnite Cup

Nu vor fi premii Apple la FreeFortnite Cup

Războiul dintre Apple şi Epic Games, producătorul Fortnite e în faza pe contre. După ce Apple a scos din AppStore Fortnite, Epic Games spune că la FreeFortnite Cup, giganticul eveniment de pe 23 august, nu va mai oferi premii Apple. Colac peste pupăză, utilizatorii Apple nu vor primi sezonul următor.

Dacă participi pe 23 august la FreeFortnite Cup, vei putea câştiga device-uri de la Alienware, Samsung, OnePlus, PlayStation, Xbox sau Nintendo. 1.200 de premii sunt puse la bătaie. Tot ce trebuie să faci e să intri în tab-ul Compete şi să verifici la ce oră începe competiţia. Şi, fireşte, să câştigi.

Pe Alex nu-l deranjează deloc că nu sunt premii de la Apple.

Alex, jucător de Fortnite: Şi ce dacă n-or să fie premii de la Apple? Cui îi pasă? Oricum au făcut o mare măgărie scoţând jocul din AppStore. Aşa că eu particip ca să văd cât de bun sunt, nu pentru nişte premii sau mai ştiu eu ce. Iau ceva-n plus, ăla-i un bonus. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici