Oficialii de la Twitter îl acuză pe Musk că încearcă să încetinească procesul de achiziţie. Acţiunile companiei sunt în scădere din cauza incertitudinii

  • Elon Musk vrea să se retragă din înţelegerea iniţială avută cu Twitter
  • Preluarea gigantului din social media este o afacere în valoare de 44 de miliarde de dolari
  • Acţiunile companiei au scăzut din cauza incertitudinii create de Musk
224 afișări
Imaginea articolului Oficialii de la Twitter îl acuză pe Musk că încearcă să încetinească procesul de achiziţie. Acţiunile companiei sunt în scădere din cauza incertitudinii

Sursa foto: Profimedia

Oficialii Twitter l-au acuzat pe Elon Musk că  încercă să tărăgăneze procesul de achiziţie al companiei pentru a scădea valoarea acţiunilor la bursă. Gestul de a se retrage din înţelegerea stabilită la o valoare de 44 de miliarde de dolari îl va costa pe cel mai bogat om din lume chemarea în instanţă.

„Milioane de acţiuni Twitter se tranzacţionează zilnic sub un nor de îndoială creat de Musk. Nici o companie publică de această dimensiune şi amploare nu a trebuit vreodată să suporte astfel de incertitudini”, au declarat oficialii Twitter.

Acţiunile Twitter au scăzut de la peste 50 de dolari pe acţiune când tranzacţia a fost anunţată în aprilie, la sub 33 de dolari pe acţiune săptămâna trecută.

Musk motivează rezilierea contractului prin faptul că gigantul social media a grăbit procesul de achiziţie pentru a ascunde adevărul despre conturile sale de spam. Lipsa transparenţei a condus la decizia finală de a se retrage din tranzacţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici