Omul cu braţul bionic. Tehnologia inspirată din jocuri ce dă speranţe multor oameni

  • Daniel Melville a devenit primul bărbat cu braţ bionic printat 3D creat după un joc
  • Braţul a fost printat să fie ca al personajului Adam Jensen din Deus Ex: Mankind Divided
  • Tot mai mulţi oameni beneficiază de această tehnologie
425 afișări
Imaginea articolului Omul cu braţul bionic. Tehnologia inspirată din jocuri ce dă speranţe multor oameni

Omul cu braţul bionic. Tehnologia inspirată din jocuri ce dă speranţe multor oameni

Ştiai că există un bărbat cu braţ bionic creat după un personaj dintr-un joc video? Este chiar în Cartea Recordurilor.

Daniel Melville scria istorie în 2018 când a acceptat să facă parte dintr-un test pentru un braţ bionic. El s-a născut fără un braţ şi nu a ezitat să fie ca personajul Adam Jensen din jocul Deus Ex.
 
DANIEL MELVILLE - bărbatul cu braţ bionic: Aşa cum vedeţi, braţul este foarte similar, parcă a fost luat din jocul video şi adus aici în viaţa reală. Este o nebunie. Poţi face lucrurile normale din viaţa de zi cu zi, dar nu poţi să spargi un perete şi nu are vreo lamă ascunsă sau electroşocuri.
 
La început, braţul bionic era doar estetic. De atunci, prototipul a avut parte de multe îmbunătăţiri şi a ajutat multe alte persoane. Acum chiar a fost lansată o nouă versiune. Uşor ca o mănuşă şi capabil să mişte degetele în 6 feluri diferite. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici