Primăria Râşnov pregăteşte o aplicaţie pentru locuitorii care vor să reclame probleme

  • Primăria oraşului Râşnov pregăteşte o aplicaţie pentru locuitorii care vor să reclame probleme sau au nevoie de ajutorul autorităţilor locale.
  • Sesizările vor fi trimise cu ajutorul telefonului mobil şi pot fi sub formă de text sau fotografii.
514 afișări
Imaginea articolului Primăria Râşnov pregăteşte o aplicaţie pentru locuitorii care vor să reclame probleme

Sursa foto: Mediafaxfoto

Primăria Râşnov anunţă că de la 1 februarie locuitorii vor putea sesiza autorităţile despre problemele cu care se confruntă. Procedura se va face în câteva secunde, direct de pe telefonul mobil, printr-o aplicaţie. De asemenea, cetăţenii vor primi informaţii de la Primărie prin intermediul aplicaţiei gratuite.

„Primăria oraşului Râşnov oferă de la începutul lunii viitoare cetăţenilor aplicaţia City Health care le va permite să transmită orice sesizare sau orice posibilă problemă apărută pe raza localităţii. Aplicaţia informatică poate fi instalată gratuit pe telefonul mobil şi cetăţeanul poate transmite o sesizare în doar câteva secunde, mesaj care ajunge în timp real la echipa primăriei. De asemenea, pot fi transmise către cetăţeni sfaturi, informări sau avertizări”, au anunţat reprezentanţii Primăriei Râşnov.

Prin intermediul aplicaţiei, cetăţenii pot trimite mesaje şi fotografii. În viitor, tot pe platforma City Health cetăţenii vor putea să propună proiecte pe principiul bugetării participative.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici