Războiul consolelor - Xbox X versus PlayStation 5. Ambele au încă bug-uri care vor fi rezolvate de update-uri

  • Cele două console proaspăt lansate au fiecare fanii lor printre gameri
  • Ambele console au încă bug-uri care vor fi rezolvate de update-uri
  • Manuel preferă Xbox X, în vreme ce Elena e fascinată de PlayStation 5
1131 afișări
Imaginea articolului Războiul consolelor - Xbox X versus PlayStation 5. Ambele au încă bug-uri care vor fi rezolvate de update-uri

Sursa foto: profimedia

Eşti fan Xbox sau PlayStation? Odată cu lansarea noilor generaţii de console, a revenit în actualitate şi vechiul război între utilizatorii celor două console.  Unii vin cu argumente pro şi contra, alţii se mulţumesc să arate cu degetul către adversari.

Cea din urmă strategie poate nu e cea mai potrivită, şi Xbox X şi PlayStation 5 au încă bug-uri care trebuie rezolvate. Aşa că m-am gândit să-ţi ofer o perspectivă raţională, opiniile a doi utilizatori de Xbox şi PlayStation.

Manuel are acum un Xbox X, dar a avut şi PlayStation, aşa că poate face o comparaţie. Elena însă a fost fascinată de PlayStation 5.

MANUEL HERLEA, gamer: Clar Xbox este mai rapid decât PlayStation. O altă diferenţă e legată de puterea consolei. Clar, Xbox, din toate datele pe care le-am văzut de pe internet, e cam cu 20% mai puternică, ceea ce înseamnă că poate să redea o grafică mai bună, o rezoluţie mai bună, un FPS mai bun faţă de jocurile pe PlayStation. 

ELENA ŞUMUDICĂ, specialist comunicare: Este cu totul şi cu totul altceva începând de la calitatea imaginii, de la cum se mişcă. Controllerul îţi schimbă cu totul experienţă. Poţi să simţi cu ajutorul controllerului toate suprafeţele pe care mergi. Simţi apa într-un mod diferit, simţi nisipul într-un mod diferit. Experienţa este ceva wow, nemaiîntâlnit.

Care dintre ele e cea mai bună? Cu siguranţă fiecare are plusuri şi minusuri, aşa că te las pe tine să decizi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici