Samsung a creat şifonierul viitorului care curăţă singur hainele. Cum funcţionează şi cât va costa - FOTO

Compania Samsung va fi populară nu numai pentru telefoane mobile şi televizoare, dar şi pentru un dulap futurist care curăţă singur hainele, relatează Metro.co.uk.

2861 afișări
Imaginea articolului Samsung a creat şifonierul viitorului care curăţă singur hainele. Cum funcţionează şi cât va costa - FOTO

Sursa FOTO: Hepta.ro

Compania Samsung tocmai a creat un şifonier care curăţă hainele automat şi astfel cel care va achiziţiona o astfel de tehnologie va economisi foarte mult timp la spălatul garderobei, relatează Metro

Noua invenţie poartă numele de "Air Dresser" şi foloseşte un jet de aer pentru curăţarea şi uscarea hainelor şi astfel materialele textile sunt protejate, în special cele delicate. 

De asemenea această tehnologie permite celor care investesc în haine de înaltă calitate, din materiale sustenabile, să prelungească durata de viaţă a produsului şi prin urmare să protejeze şi mediul înconjurător. 

Inovatorul dulap e capabil să înlăture murdăria şi praful care au pătruns în fibra materialului, prin intermediul unui program special cu jeturi puternice de aer.

Aparatura distruge bacteriile din haine datorită jetului cu aburi şi înlătură mirosurile cu ajutorul unui filtru odorizant. Designul dulapului este unul foarte modern care se potriveşte cu orice interior. 

Surpinzătorul curăţător pentru garderobă nu are nevoie de branşare la instalaţia de apă, deoarece dispune de propriul său rezervor.

Curioşii vor putea achiziţiona acestă aparatură începând cu 23 ianuarie, la un preţ destul de piperat de 1.999 de lire.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici