Ecran mare, device de mici dimensiuni: Samsung lucrează la primul său telefon rulabil

  • Samsung a depus o cerere de brevetare pentru un device cu ecran rulabil
  • LG şi TCL lucrează şi ei de ceva vreme la acest tip de ecran
  • Telefonul ar putea oferi un ecran mare într-un device de mici dimensiuni
216 afișări
Imaginea articolului Ecran mare, device de mici dimensiuni: Samsung lucrează la primul său telefon rulabil

FOTO: YouTube TechTalkTV

Ai văzut noul telefon pliabil de la Samsung şi poate te întrebi ce te mai aşteaptă. Răspunsul este telefonul rulabil.

Samsung a depus deja o cerere de brevet pentru un viitor device cu ecran rulabil. Ideea nu e chiar nouă, LG cochetează cu ecranele rulabile de ceva vreme, iar chinezii de la TCL au realizat chiar şi un model.

Spre deosebire de TCL, dar asemănător cu LG, ecranul propus de Samsung va fi alcătuit din segmente dreptunghiulare articulate pe modelul Galaxy Fold.

Dacă e să ţii cont de terminologia actuală, telefonul s-ar putea numi Samsung Galaxy Roll.

Marele avantaj al unui telefon rulabil este că poate oferi un ecran destul de mare într-un device de mici dimensiuni. Dar pentru asta va trebui să mai aştepţi câţiva ani.

Cei de la LG vor încerca să lanseze anul acesta un televizor cu ecran rulabil, însă la un preţ destul de prohibitiv – 60.000 de dolari. E un semn că tehnologia pentru genul acesta de ecrane încă nu e suficient de coaptă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici