Smartphone vs. DSLR. Huawei P50 Pro va fi primul telefon cu un senzor asemănător camerelor foto

  • Camera foto de pe smartphone-uri e tot mai des comparată cu DSLR-ul.
  • În aprilie, Sony va lansa un nou senzor IMX800 pentru smartphone-uri.
  • Acesta va fi cel mai mare senzor de cameră pentru un telefon.
480 afișări
Imaginea articolului Smartphone vs. DSLR. Huawei P50 Pro va fi primul telefon cu un senzor asemănător camerelor foto

Smartphone vs. DSLR. Huawei P50 Pro va fi primul telefon cu un senzor asemănător camerelor foto

Fotografii se bazează tot mai des şi pe smartphone când au o şedinţă foto, iar acest lucru se datorează calităţii telefoanelor de ultimă generaţie.

Cel mai mare senzor creat vreodată pentru un smartphone va fi lansat în luna aprilie. Sony IMX800 are aceeaşi dimensiune ca senzorul de pe camera foto Panasonic DMC-CM1.
 
Ce înseamnă un senzor mai mare? Captează mai multe imagini şi astfel fotografiile sunt mai luminoase. În plus, se crează efectul numit bokeh pe care îl oferă DSLR-urile. Primul telefon care va avea acest senzor este Huawei P50 Pro care va fi lansat luna viitoare. De asemenea, Pixel, adică viitorul flagship Google, urmează să folosească acest senzor în lupta cu iPhone 12 şi Samsung Galaxy S21.
 
„Cu cel mai bun hardware de la Samsung în combinaţie cu procesarea imaginii de la Google putem vedea cel mai mare şi semnificativ upgrade de pe un flagship în memoria recentă”.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici