Ţările cu cel mai rapid Internet din lume. Pe ce loc se află România

România ocupă locul 6 în lume într-un clasament al ţărilor cu cel mai rapid internet fix, cu o medie de 217 mbps, top condus de Singapore (262 mbps), urmată de Hong Kong, Monaco, Elveţia şi Thailanda, potrivit unei analize publicată de Visualcapitalist.com.

12900 afișări
Imaginea articolului Ţările cu cel mai rapid Internet din lume. Pe ce loc se află România

Ţările cu cel mai rapid Intenet din lume. Pe ce loc se află România

Datele au la bază rezultatele din luna august din Speedtest Global Index, compilează informaţii de la milioane de utilizatori din peste 190 de ţări, atât pentru reţelele de internet fix, cât şi mobil, scrie ZF.

În cazul României, viteza medie de download este de 217 mbps, iar pentru upload de 173 mbps.

Viteza şi calitatea conexiunii la internet este influenţată de infrastructură, proximitatea şi conectivitatea cu cablurile submarine, dimensiunea ţării respective şi investiţiile realizate în acest domeniu de autorităţile locale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici