Utilizatorii Galaxy Z Fold 3 reclamă faptul că ecranul se sparge din senin. Compania Samsung a răspuns cu un video

  • Utilizatorii Samsung se plâng de ecranele pliabile, în ultimele zile existând mai multe reclamaţii referitoare la funcţionarea defectuoasă a acestora.
  • Problemele Galaxy Z Flip 3 apar după cele reclamate la Samsung Galaxy Fold în 2019 (întreruperi ale ecranului).
  • Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost lansat în luna august 2021 împreună cu Galaxy Z Fold 3.
10401 afișări
Imaginea articolului Utilizatorii Galaxy Z Fold 3 reclamă faptul că ecranul se sparge din senin. Compania Samsung a răspuns cu un video

Numeroşi utilizatori s-au plâns de modul în care ecranul Galaxy Z Flip 3 s-a spart, în condiţii de utilizare redusă. Pe Reddit există mărturia a doi oameni care au trecut prin această experienţă neplăcută.

Un utilizator a postat o imagine a smartphone-ului său în care problema este clar vizibilă: ecranul s-a rupt acolo unde telefonul ar trebui să permită afişarea. Defecţiunea a avut loc la mai puţin de 3 zile de la cumpărare. Şi mai rău a păţit-o un alt client: după doar 24 de ore, o problemă de ecran a avut loc la modelul Galaxy Z Flip 3.

9to5Google a relatat, de asemenea, aceleaşi probleme prezente pe ecranul pliabil al Samsungului: după câteva zile de inactivitate, Ben Schoon - autorul articolului - a luat un Flip 3, căruia îi făcuse recenzia, dar spre marea lui surpriză s-a confruntat cu aceeaşi problemă.

Ecranul smartphone-ului s-a rupt, în ciuda faptului că „nu l-am atins în ultimele zile şi nu l-am expus la căldură sau frig extrem”. Pe scurt, tehnologia care ar trebui să vă permită îndoirea smartphone-ului nu pare optimă.

Este motivul pentru care compania sud-coreeană a încărcat un videoclip pe YouTube în care arată testele efectuate pe Galaxy Z Fold 3 şi Z Flip 3: o modalitate, poate, de a-i linişti pe clienţi cu privire la durabilitatea smartphone-urilor. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici