WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie

  • Utilizatorii WhatsApp, aplicaţie deţinută de Facebook, pot trimite acum fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare.
  • Implementarea acestei funcţii pare a fi o modalitate prin care WhatsApp încearcă să concureze cu aplicaţia rivală Snapchat.
  • Funcţia a fost una dintre cerinţele cele mai dese ale utilizatorilor.
47689 afișări
Imaginea articolului WhatsApp anunţă implementarea "View Once". Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie

WhatsApp anunţă implementarea View Once. Iată tot ce trebuie să ştii despre noua funcţie

Funcţia, numită View Once, va permite ca fotografiile şi videoclipurilor trimise să dispară din chat după ce au fost văzute, a anunţat Facebook, adăugând că odată ce conţinutul media a fost vizualizat, mesajul va fi afişat ca „deschis”, relatează Reuters.

Noua funcţie este în curs de implementare, până la finalul săptămânii fiind de aşteptat să fie disponibilă pentru toată lumea.

Snapchat, cunoscut pentru acest tip de funcţie a crescut în popularitate anul trecut, pe măsură ce măsurile restrictive din pandemie au ţinut utilizatorii acasă. Compania a adăugat, de asemenea, noi funcţii în aplicaţia sa de mesagerie pentru a atrage mai mulţi utilizatori.

WhatsApp a anunţat recent că lucrează şi la o modalitate prin care să permită utilizatorilor să trimită mesaje fără să utilizeze telefonul. În prezent, WhatsApp este conectat de telefonul unui utilizator, aplicaţiile sale pentru desktop şi web având nevoie ca dispozitivul să fie conectat şi să primească mesaje.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici