Xiaomi a anunţat primul său telefon cu ecran pliabil. Prin ce caracteristică impresionează

  • Xiaomi a prezentat primul său telefon cu ecran pliabil şi cu lentilă lichidă, Mi Mix Fold
  • Mi Mix Fold are 4 boxe, baterie masivă şi o cameră principală de 108MP
  • Este mai scump decât iPhone 12 sau Galaxy S21
  • Preţul porneşte de la 1.500 de dolari
838 afișări
Imaginea articolului Xiaomi a anunţat primul său telefon cu ecran pliabil. Prin ce caracteristică impresionează

SURSA: Twitter.com/Xiaomi

Xiaomi a lăsat ce a fost mai bun la final. În a doua lansare în două zile, producătorul din China a prezentat primul telefon cu lentilă lichidă şi a explicat ce înseamnă acest lucru.

Xiaomi a anunţat primul telefon cu ecran pliabil al său. Mi Mix Fold are un ecran de 8 inci atunci când telefonul este deschis, cel mai mare pentru un device de acest gen. Mai mult, este primul telefon care vine cu o lentilă lichidă. Aceasta este alcătuită dintr-un film flexibil care îşi poate schimba forma, ca să imite ochiul uman.
 
Şi deşi vorbim despre lentilă lichidă, ea rezistă la temperaturi de la -40 la 60 de grade. Această lentilă va fi folosită la senzorul telephoto şi este capabilă de un zoom de la 3x până la 30x. Bateria este una masivă, de peste 5 mii de miliamperi şi se încarcă rapid cu 67 de waţi.
 
Preţul este unul cumva previzibil pentru un telefon pliabil: destul de piperat. Pleacă de la 1500 de dolari şi poate să ajungă până la 2 mii de dolari.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici