Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

207 afișări

Zeci de copaci doborâţi de vânt şi locuinţe inundate în şase judeţe

Zeci de copaci au fost doborâţi de vânt şi mai multe locuinţe au fost inundate, luni, în şase judeţe din ţară, pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) intervenind pentru înlăturarea pericolului.

Klaus Iohannis a ACCEPTAT numirea lui Mihai Tudose, propus de PSD, în funcţia de premier. FILMUL CONSULTĂRILOR cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni

Mihai Tudose, propunerea PSD-ALDE, a fost nominalizat luni seara de către preşedintele Klaus Iohannis pentru funcţia de şef al Executivului, după consultările cu partidele parlamentare.

Serviciul Român de Informaţii: Respingem CATEGORIC orice încercare de a implica SRI în numirea premierului României

Serviciul Român de Informaţii transmite că instituţia nu este implicată în numirea premierului României, precizările venind după ce social democraţii i-au cerut lui Mihai Tudose asigurări că nu are "dublă comandă", dar şi ca urmare a speculaţiilor referitoare Sorin Grindeanu.

BACALAUREAT 2017. Rata de participare la proba de Limba şi literatura română este de 96,62%

Rrata de participare la proba scrisă de Limba şi literatura română din cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2017, este de 96,62%, anunţă Ministerul Educaţiei.

BREXIT. Theresa May subliniază că este favorabilă rămânerii imigranţilor UE în Marea Britanie, în anumite condiţii: "Vrem să rămâneţi"/ Ce spune negociatorul Comisiei Europene

Premierul britanic, Theresa May, a reiterat luni că este favorabilă rămânerii în Marea Britanie, în anumite condiţii, a cetăţenilor statelor Uniunii Europene, în contextul Brexit, informează site-ul agenţiei Reuters.

Trump salută decizia Curţii Supreme privind imigraţia: "O victorie clară pentru siguranţa naţională" /Ce presupun noile măsuri din ordonanţa antiimigraţie emisă de preşedintele SUA

Decizia Curţii Supreme de Justiţie privind aplicarea măsurilor antiimigraţie reprezintă o "victorie clară pentru siguranţa naţională", afirmă Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, citat de USA Today.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici