Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

411 afișări

Dragnea, după şedinţa PSD în care a discutat "bărbăteşte" cu Mihai Tudose: Premierul ne-a prezentat câteva măsuri ce trebuie luate pentru a nu fi probleme/ Decizia asupra remanierii, stabilită pentru joi

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, după şedinţa din partid, că premierul Mihai Tudose a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme, iar argumentele trebuie prezentate şi în şedinţa Comitetului Executiv de joi. Aflat l\ng[ el, premierul Mihai Tudose a declarat că decizia privind clarificarea raporturilor dintre Guvern şi partid va fi luată în cadrul unei şedinţe a Comitetului Executiv Naţional, cu acel prilej urmând să fie aprobată şi remanierea guvernamentală.

ÎNTÂLNIRE Iohannis - Tudose, la Palatul Cotroceni. Preşedinţia confirmă informaţiile Mediafax: Discuţiile, în contextul crizei politice; Este atributul premierului să decidă remanieri

Administraţia prezidenţială confirmă întâlnirea Iohannis-Tudose, care a avut loc în cursul dimineţii de marţi, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Mădălina Dobrovolschi, spunând că întâlnirea a avut loc în contextul crizei politice. Preşedintele Klaus Iohannis consideră că persoanele cu probleme ar trebui să se retragă sau să fie retrase din Guvern, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi, afirmând că premierul are atributul de a decide dacă se impun remanieri.

Sfânta Parascheva | Cel mai mare pelerinaj ortodox din România a început la Iaşi: 6.000 de persoane aşteaptă să ajungă la racla cu moaştele sfintei

Cel mai mare pelerinaj ortodox din România a început, marţi dimineaţă, la Iaşi, peste 1.500 de persoane trecând deja pe la racla cu moaştele Cuvioasei Parascheva.

”Veriga” lipsă. Primarul din Sîngeorz-Băi a tăiat o sculptură a artistul Maxim Dumitraş şi a dus-o la fier vechi | FOTO

Primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, este în centrul unui nou scandal după ce, din dispoziţia sa, angajaţii Primăriei au tăiat în mai multe bucăţi o sculptură aflată în patrimoniul oraşului şi au dus-o la fier vechi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Hackerii nord-coreeni au furat documente clasificate privind planuri de război ale Seulului cu Phenianul - presă

Hackerii nord-coreeni au reuşit să sustragă sute de documente clasificate ale forţelor armate ale Seulului, inclusiv planuri operaţionale în caz de război cu Phenianul, informează site-ul postului France 24, citând presa sud-coreeană.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici