ŞTIRILE OREI 9.00 | 6 noiembrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

114 afișări

Vagonul unui tren de marfă, încărcat cu motorină, a deraiat, aseară, pe magistrala 900, Bucureşti-Timişoara. Incidentul s-a produs în apropiere de staţia Valea Albă, din judeţul Mehedinţi, iar traficul feroviar a fost blocat în zonă.

Incendiu la o staţie de sortare a deşeurilor de la marginea oraşului Râmnicu Vâlcea. Focul a izbucnit aseară, iar potrivit pompierilor, flăcările înalte de până la 6 metri au cuprins o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

PSD va forma un grup care să monitorizeze Guvernul Orban şi să prevină abuzurile, a anunţat Viorica Dăncilă. Grupul va fi alcătuit din foşti miniştri şi alţi specialişti social-democraţi.

Daniel Constantin a anunţat că va demisiona din toate funcţiile deţinute în Pro România, precum şi din cea de secretar al Biroului permanent al Camerei Deputaţilor. Acesta va discuta cu cei din partid la prima şedinţă a forului statutar şi a precizat că decizia suspendării sale nu este una statutară.

Ambasadorul SUA la UE, Gordon Sondland, şi-a revizuit eclaraţia iniţială, dată în cadrul anchetei privind Ucraina. Acesta a sugerat că deblocarea ajutorului militar pentru aceasta ar fi depins de efectuarea unei investigaţii asupra rivalilor politici ai lui Donald Trump.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici