Candidatul PRM la Primăria Arad este un fost lider PNL

PRM şi-a lansat, miercuri, candidatul la Primăria Arad, acesta fiind fostul vicepreşedinte al PNL Arad Valentin Paul Neamţ, care a părăsit recent partidul pentru a se înscrie în PRM şi a putea candida.

6 afișări
Imaginea articolului Candidatul PRM la Primăria Arad este un fost lider PNL

Candidatul PRM la Primăria Arad este un fost lider PNL

Lansarea candidaturii lui Neamţ a avut loc într-un cadru sobru, în care liderii locali ai partidului au ţinut doar discursuri politice. Neamţ, care a fost şi primar interimar al Aradului în perioada 1998-2000, a spus că se înscrie în lupta electorală pentru că vrea să schimbe imaginea acestei instituţii, "asociată cu dosarele DNA ale lui Falcă (Gheorghe Falcă, actualul primar - n.r.)".

"Cred că e vremea să arătăm că putem conduce oraşul cinstit. Să arătăm că putem face drumuri şi parcuri verzi pentru arădeni", a spus Neamţ.

Neamţ a plecat din PNL în urmă cu circa o lună, fără să anunţe public acest lucru. Conform unor surse liberale, el a părăsit formaţiunea supărat că nu a fost nominalizat candidat la primărie. După ce a plecat, Neamţ ar fi vrut să candideze ca independent, dar a fost ofertat de PRM Arad.

Pentru Primăria Arad s-au înscris în cursa electorală, la Biroul Electoral Municipal, 11 candidaţi, respectiv Gheorghe Falcă (PDL), Tiberiu Dekany (Alianţa PNL+PNŢCD), Dorel Căprar (PSD), Valentin Paul Neamţ (PRM), Ioan Dolha (UPSS), Dorel Popa (PC), Michael Szelner (FDGR), Levente Bognar (UDMR), Cristian Stroescu (PAS), Alexandru Vinter (PNDC) şi Coloman Edeleni (PNG).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici