Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile, încheiată în 30 de judeţe

Procesul de tipărire a buletinelor de vot pentru alegerile locale a fost finalizat în 30 de judeţe, în total fiind tipărite 95 la sută din buletinele de vot, operaţiunea urmând să fie finalizată în cursul zilei de joi, potrivit Ministerului Internelor şi Reformei Administrative (MIRA).

11 afișări
Imaginea articolului Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile, încheiată în 30 de judeţe

Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile, încheiată în 30 de judeţe (Imagine: Mediafax Foto)

Secretarii de stat ai Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, Victor Paul Dobre şi Anghel Andreescu, au susţinut, miercuri, o videoconferinţă cu prefecţii pentru a analiza stadiul pregătirii alegerilor locale din iunie.

Potrivit informărilor primite, la nivel naţional au fost tipărite 95 la sută din buletinele de vot, procesul fiind finalizat în 30 de judeţe.

Totodată, operaţiunile de confecţionare a celor 90.000 de ştampile cu menţiunea "VOTAT" s-au încheiat, în cursul zilei de miercuri urmând să fie finalizată acţiunea de distribuire a acestora către instituţiile prefectului. Până în prezent, preluarea ştampilelor cu menţiunea "VOTAT" şi a timbrelor autocolante s-a încheiat în 28 de judeţe.

Secretarul de stat MIRA Victor Paul Dobre a subliniat, miercuri, la videoconferinţa cu prefecţii, necesitatea continuării demersurilor de pregătire pentru alegeri în acelaşi ritm, cu respectarea tuturor termenelor stabilite.

Totodată, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din MIRA, Anghel Andreescu, a atras atenţia şefilor de structuri operative cu privire la activitatea de instruire a celor care asigură paza în perioada desfăşurării alegerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici