Cristian Popescu ”Piedone” este primar la sectorul 5 după ce a condus sectorul 4. Băcanu, PNL, a ieşit pe locul doi

  • Cristian Popescu zis ”Piedone” este noul primar al sectorului 5
  • ”Piedone” a fost primar al sectorului 4
  • Cristian Băcanu, candidat PNL, a recunoscut înfrângerea
8073 afișări
Imaginea articolului Cristian Popescu ”Piedone” este primar la sectorul 5 după ce a condus sectorul 4. Băcanu, PNL, a ieşit pe locul doi

Piedone este primar la sectorul 5. Băcanu de la PNL

Cristian Popescu zis Piedone este noul primar al sectorului 5, câştigător în faţa candidatului PNL, Cristian Băcanu. Acesta a recunoscut victoria adversarului său.

„Cetăţenii din Sectorul 5 au ales altfel. După finalizarea numărătorii paralele, noul primar al sectorului este Piedone. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care au avut încredere în mine. Le mulţumesc colegilor din PNL care au muncit foarte mult pentru pregătirea acestor alegeri”, a scris Băcanu, pe pagina de Facebook.

Piedone a obţinut 27,25% din voturi, iar Cristian Băcanu (PNL-USR-PLUS) a fost votat de 24,84% dintre alegători.

Actualul primar, Daniel Florea, candidat PSD, a obţinut 24,84% din sufragii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici