Incidente la procesul electoral din Brăila: un primar a transportat alegători, iar un cetăţean a votat de două ori

  • Două incidente s-au produs duminică, la Brăila, în timpul procesului electoral.
  • Un brăilean care a primit din greşeală două buletine de vot, le-a ştampilat pe amândouă şi le-a introdus în urnă.
  • Tot la Brăila, primarul unei localităţi este cercetat penal deoarece a transportat alegători.
5140 afișări
Imaginea articolului Incidente la procesul electoral din Brăila: un primar a transportat alegători, iar un cetăţean a votat de două ori

Incidente la procesul electoral din Brăila: un primar a transportat alegători, iar un cetăţean a votat de două ori

Primul incident s-a produs în oraşul Brăila. Deoarece nu a spus că a primit din greşeală două buletine de vot şi apoi le-a folosit, un alegător trebuie să dea explicaţii poliţiştilor fiind acuzat de fraudă la vot.


„La o secţie de votare din Municipiul Brăila un alegător a primit, din eroare, două buletine de vot pentru alegerea candidatului la primărie. Acesta le-a stampilat pe amândouă şi le-a introdus în urna de vot. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru fraudă la vot”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

În judeţul Brăila, poliţiştii au avut probleme şi cu un primar care transporta alegători la secţiile de votare cu maşina Primăriei.

„Am fost sesizaţi cu privire la faptul că un primar din judeţ transporta alegătorii la vot cu autoutilitara primăriei. În urma cercetărilor s-a constatat că acesta a folosit vehiculul, fără drept, în interes personal, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de delapidare”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

În judeţul Brăila sunt 282 de secţii de votare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici