Alegeri parlamentare. Trei persoane din Olt au fost amendate pentru propagandă electorală în ziua alegerilor

  • Procesul de votare a fost întrerupt, duminică, într-o secţie din comuna Schitu, judeţul Olt, unde s-a întrerupt furnizarea curentului electric.
  • De asemenea, poliţiştii au aplicat trei amenzi pentru propagandă electorală în ziua alegerilor.
515 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare. Trei persoane din Olt au fost amendate pentru propagandă electorală în ziua alegerilor

Alegeri parlamentare. Trei persoane din Olt au fost amendate pentru propagandă electorală în ziua alegerilor

Potrivit IPJ Olt, într-o secţie de votare din comuna Schitu a fost întrerupt curentul electric pentru aproximativ 5 minute. Procesul de votare a fost reluat şi nu au fost semnalate alte probleme.

De asemenea, poliţiştii din Olt au aplicat trei amenzi pentru continuarea propagandei electorale în mediul online.

Reprezentanţii IPJ Olt susţin că au mai fost înregistrate două sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral, dar în urma verificărilor efectuate niciuna nu se confirmă.

Poliţiştii din Olt susţin că toate sesizările de incidente electorale au fost şi vor fi verificate cu celeritate.

Imediat după închiderea urnelor, Mediafax.ro va prezenta primul exit-poll disponibil în România, pentru alegerile parlamentare 2020. Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde vor fi anunţate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, pe site-ul mediafax.ro. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile din diaspora, sondajul fiind realizat doar pentru secţiile de votare de pe teritoriul României.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici