Angajat în România. Programe pentru tineri şi joburi pentru studenţi la Kaufland

Angajat în România. Munca fiecărui angajat este importantă şi pune o cărămidă la construcţia noastră comună "România". În campania "Angajat în România" ne îndreptăm atenţia spre cel mai mare angajator privat din ţară: Kaufland.

3537 afișări
Imaginea articolului Angajat în România. Programe pentru tineri şi joburi pentru studenţi la Kaufland

Angajat în România. Programe pentru tineri şi joburi pentru studenţi la Kaufland

Tinerii aduc inovaţie şi energie proaspătă într-o companie. Integrarea tinerilor într-un mediu de lucru divers stimulează colaborarea şi promovează un climat organizaţional sănătos, esenţial pentru succesul pe termen lung al unei companii.

La Kaufland se regăsesc angajaţi cu vârste începând de la 16 ani, iar media de vârstă este de 34 de ani.

Kaufland vine în sprijinul studenţilor şi proaspeţilor absolvenţi cu programe de Internship pe perioada verii şi programe de Trainee.

Kaufland Internship Experience 

Pe perioada celor trei luni de vară, tinerii au oportunitatea de a fi implicaţi direct în activităţile departamentelor de Marketing, Resurse Umane, Comunicare & PR, IT, Controlling, Logistică şi Vânzări şi vor avea ocazia să pună în practică toate noţiunile teoretice dobândite la facultate, dar şi să acumuleze unele noi.

Cine poate aplica pentru programul Kaufland Internship Experience:

  • studenţi sau masteranzi

  • cei implicaţi şi deschişi să înveţe lucruri noi;

  • cei care îşi doresc să cunoască echipa Kaufland şi să înveţe secretele departamentelor;

  • cei care deţin cunoştinţe bune de limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj);

  • cei care sunt utilizatori experimentaţi al pachetului MS Office (Word, Excel, PowerPoint);

  • cei care au fost sau sunt implicaţi în diverse activităţi extracurriculare (ex: voluntariat).

Program de Trainee

Kaufland oferă studenţilor şi absolvenţilor de studii universitare şi un program de Trainee, cu o durată de 12 luni. Acest program oferă tinerilor şansa la o carieră de succes în cadrul Kaufland, alături de o echipă profesionistă şi diversă.

Cine poate aplica pentru programul Kaufland Internship Experience:

 

  • au studii universitare finalizate sau în curs de finalizare;

  • au experienţa unor activităţi extracurriculare (ex: voluntariat);

  • au cunoştinţe avansate ale pachetului MS Office (Word, Excel, PowerPoint);

  • vorbesc limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj);

  • deţin permis de conducere (categoria B) şi au disponibilitate de deplasare;

  • sunt persoane dinamice, orientate către rezultate şi dornice să înveţe lucruri noi.

Pe lângă cele două programe, există numeroase roluri entry-level în sediul central, pentru care experienţa necesară este minimă, în diverse departamente precum Marketing sau Achiziţii.

De la ce vârstă se poate aplica?

Tinerii cu vârste de peste 16 ani se pot angaja în oricare magazin Kaufland din ţară, cu un program part-time, flexibil, care să le permită să meargă şi la şcoală sau facultate.

Procesul de aplicare

Pentru a aplica la joburile Kaufland România, poţi accesa site-ul oficial al companiei la www.cariere.kaufland.ro. Se poate aplica şi sunând la 021 91 32 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin Kaufland.

De asemenea,Kaufland oferă posibilitatea de a aplica pentru joburi şi fără a trimite un CV detaliat. Poţi completa doar numele tău, numărul de telefon şi o adresă de email, dacă aceasta există.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici