Alexander Zverev s-a calificat în semifinalele Australian Open, după 3-1 la seturi cu Stan Wawrinka

Alexander Zverev (Germania; 7 ATP) este al treilea semifinalist de la Australian Open, proba masculin-simplu. Neamţul şi-a respectat statutul în partida de miercuri dimineaţă şi l-a învins în patru seturi pe elveţianul Stan Wawrinka (15 ATP), cu 1-6; 6-3; 6-4; 6-2.

168 afișări
Imaginea articolului Alexander Zverev s-a calificat în semifinalele Australian Open, după 3-1 la seturi cu Stan Wawrinka

Alexander Zverev s-a calificat în semifinalele Australian Open, după 3-1 la seturi cu Stan Wawrinka

Zverev a început foarte greu, iar în primul set nu a avut reacţie în faţa unui Wawrinka la capacitate maximă. Lucrurile s-au reglat pentru german încă din debutul setului doi, când a fost mult mai solid la serviciu şi a pus probleme serioase pe ce al adversarului. Desprinderea a venit în finalul manşei, la 4-3. Zverev a făcut break, după care a servit pentru set şi a închis cu 6-3.

În seturile trei şi patru, jucătorii au riscat mai mult şi s-au înregistrat cinci break-uri, dintre care patru în favoarea lui Alexander Zverev, 6-4; 6-2.

În semifinale, Zverev îl întâlneşte pe învingătorul meciului Rafael Nadal (Spania; 1 ATP) – Dominic Thiem (Austria; 5 ATP).

Prima semifinală s-a conturat marţi şi îi pune faţă în faţă pe Roger Federer (Elveţia; 3 ATP) şi Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP).
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici