AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep - Jennifer Brady, 7-6, 6-1. Halep câştigă primul meci de la Australian Open

Simona Halep a câştigat primul meci din acest sezon la Australian Open.

3654 afișări
Imaginea articolului AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep - Jennifer Brady, 7-6, 6-1. Halep câştigă primul meci de la Australian Open

AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep - Jennifer Brady, live 10:00. Halep începe cursa pentru al treilea trofeu de Grand Slam al carierei

Simona Halep a câştigat fără prea mari emoţii meciul cu Jennifer Brady, prima partidă a româncei de la Australian Open. Halep s-a impus în două seturi, scor 7-6, 6-1, şi a avut puţine probleme doar în startul partidei.
 

Simona Halep - Jennifer Brady 7-6, 6-1
 

6-1: Simona Halep câştigă primul meci de la Australian Open în acest sezon.
5-1:
Simona Halep, la doar un game distanţă de câştigarea partidei!
4-1: Avantaj solid luat de Simona Halep. Românca, foarte aproape de a câştiga primul meci la Australian Open.
3-1: Halep este în control în setul al doilea. Simona conduce la două game-uri distanţă şi nu mai are emoţiile din primul set.
2-1: Brady îşi face serviciul şi revine în lupta pentru setul secund.
2-0: Simona Halep pare să îşi fi găsit ritmul. Românca se distanţează rapid în startul setului doi.
1-0: Simona Halep începe setul secund cu un break.

 

7-6: Halep câştigă primul set la tie-break după o revenire spectaculoasă pe final.
6-6:
Simona trimite meciul în tie-break. A anulat două mingi de set ale lui Brady.
5-6: Brady câştigă un game lung şi extrem de disputat. Sportiva din Statele Unite ale Americii, foarte aproape de a câştiga primul set.
5-5: Halep ratează şansa de a închide setul. Brady egalează.
5-4: Halep preia pentru prima dată conducerea în acest meci. Simona, la un singur game de câştigarea meciului.
4-4: Halep reuşeşte break-ul şi este pentru prima dată la egalitate cu Jennifer Brady.
3-4: Halep continuă cursa de urmărire în acest set.
2-4: Brady se menţine la două game-uri în faţa Simonei Halep.
2-3: Halep câştigă al doilea game al partidei.
1-3: Brady câştigă ”la avantaj” game-ul patru al meciului şi revine la două game-uri distanţă la conducerea meciului.
1-2: Halep câştigă primul game al meciului. A încheiat game-ul cu un as.
0-2: Simona Halep pierde si game-ul secund. Brady îşi face serviciul şi se distanţează în startul partidei.
0-1: Brady începe meciul cu un break şi câştigă pe serviciul Simonei Halep


Simona Halep şi-a propus să câştige Australian Open în acest an. Turneul australian este unul dintre cele două mari turnee de Grand Slam pe care românca nu le-a câştigat încă. Halep a fost foarte aproape de acest lucru în 2018 atunci când a jucat finala.

 
AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep, favorită numărul 4 în acest an
 
Simona Halep începe 2020 de pe locul 3 în clasamentul mondial. Halep este cotată cu şansa a patra la câştigarea trofeului in acest an. Australian Open este primul turneu major pe care Halep îl va juca sub comanda lui Darren Cahill, antrenorul australian care a revenit alături de sportiva din Constanţa la începutul acestui an.
 
Simona Halep a mai jucat un singur turneu în 2020, la Adelaide. Halep a învins-o pe Ajla Tomljanovic, dar a fost eliminată în sferturi de Aryna Sabalenka.
 
AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep - Jennifer Brady, întâlniri directe
 
Simona Halep şi Jennifer Brady s-au mai o singură dată în carieră. Confruntarea a avut loc în luna mai a anului trecut, la turneul de la Toronto. Halep a pierdut primul set, scor 4-6, dar a revenit şi le-a câştigat pe următoarele două, scor 7-5, 7-6.
 
Dacă va trece de Jennifer Brady, Simona Halep se va duela în turul secund cu învingătoarea dintre Misaki Doi şi Harriet Dart.
 
AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep, declaraţii înainte de meci
 
Simona Halep a declarat deschis că îşi doreşte să câştige Australian Open în acest an. Românca are deja în palmares două turnee de Grand Slam (Roland Garros 2018) şi Wimbledon (2019).
 
"Sunt mulţumită de jocul meu. Nu am multe meciuri în picioare şi voi încerca să mă reobişnuiesc cu meciurile oficiale, care sunt diferite de antrenamente. Îmi doresc enorm să căştig Australian Open, dar este dificil: căldura, schimbările de temperatură la care mi-e greu să mă adaptez, umiditatea din atmosferă sunt câteva dinte motive. Trebuie să fiu pregătită pentru fiecare meci pe care îl joc şi să nu mă gândesc la rezultat, pentru că, dacă o fac, pun presiune pe mine însămi şi nu îmi place asta," a declarat Simona Halep înainte de meci.
 
AUSTRALIAN OPEN | Simona Halep, parcurs la Australian Open
 
Aventura Simonei Halep la Australian Open începe în 2010. Atunci, românca a fost eliminată încă din primul tur al calificărilor. În 2011 a pierdut în turul 3 pe tabloul principal, în 2012 şi 2013 a fost eliminată în primul tur, în 2014 şi 2015 a fost eliminată în sferturi, în 2016 şi 2017 a pierdut încă din primul tur de pe tabloul principal, în 2018 a ajuns până în finală unde a pierdut în faţa Carolinei Wozniacki (6-7, 6-3, 4-6), iar în 2019 s-a oprit în optimi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici