Ce spune adversara Simonei Halep, înainte de confruntarea de la Australian Open: O mare oportunitate să vad la ce nivel mă aflu

Harriet Dart o va întâlni pe Simona Halep în turul 2 de la Australian Open 2020, joi, 23 ianuarie, iar sportiva britanică în vârstă de 23 de ani a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului număr 1 mondial.

1240 afișări
Imaginea articolului Ce spune adversara Simonei Halep, înainte de confruntarea de la Australian Open: O mare oportunitate să vad la ce nivel mă aflu

Sursa FOTO: Profimedia Images

„Sunt fericită că am trecut de primul tur, e o mare oportunitate pentru mine să o înfrunt pe campioana de la Wimbledon. Mă simt bine din punct de vedere fizic şi sunt mândră de cum m-am descurcat astăzi. E o campioană incredibilă, mă aşteaptă un meci greu. Va fi o altă oportunitate să văd la ce nivel mă aflu cu jocul.” , a spus Harriet Dart la Eurosport.

Adversara Simonei Halep din turul 2 de la Australian Open 2020 a ajuns pe tabolul principal de la Melbourne după ce a trecut de calificări. Cele două se vor duela pentru prima dată.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici