Darren Cahill, mândru de Simona Halep. „Este parte din familia mea”

Antrenorul Darren Cahill a vorbit, pentru presa din Australia, despre momentul bun prin care trece Simona Halep în primul Mare Şlem al anului. El este convins că sportiva noastră se poate impune în Australia, date fiind evoluţiile foarte bune de până acum şi modul în care a câştigat.

1719 afișări
Imaginea articolului Darren Cahill, mândru de Simona Halep. „Este parte din familia mea”

Darren Cahill, mândru de Simona Halep

„Pun prea multă presiune pe ea? Eu cred că este la fel, sincer. Vorbim la fel, chiar şi anul trecut atunci când nu lucram împreună. Aşa cum am mai spus, ea este parte din familia mea. Am mai spus această poveste despre cum am crezut că fac cel mai bun lucru pentru familia mea şi să-mi iau o pauză de 12 luni. Am ajuns acasă şi le-am spus, salut, copii, o să-mi iau un an de pauză, o să fiu mai mult prin preajmă. Fiica mea a început să plângă. Credeam că este foarte fericită, dar ea era supărată că o abandonez pe Simona. Atât de mult înseamnă pentru familia mea.”, a spus Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep.

„În ce mă priveşte relaţia este la fel. Ea este în continuare la fel de nervoasă pe teren, aşa cum a fost mereu, dar învaţă să managerieze astfel de momente. Astăzi, la un moment dat, a existat o minge interesantă. Simona din trecut ar fi lăsat totul să treacă, dar acum a refuzat să renunţe. Astea sunt lucrurile care mă fac mândru de ea, luptă atunci când unele chestii îi sunt împotrivă. Asta este marea schimbare la ea pe care am văzut-o în ultimii doi-trei ani.”, a mai zis antrenorul care a revenit alături de Simona Halep la finalul lui 2019.

Simona Halep (3 WTA) va juca în sferturile turneului cu Anett Kontaveit (Estonia; 31 WTA). Celelalte meciuri din aceeaşi fază a competiţiei sunt: Ashleigh Barty (Australia; 1 WTA) vs. Petra Kvitova (Cehia; 8 WTA), Sofia Kenin (SUA; 15 WTA) vs. Ons Jabeur (Tunisia; 78 WTA), Garbine Muguruza (Spania; 31 WTA) vs. Anastasia Pavlyuchenkova (Rusia; 30 WTA).



 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici