Chevrolet aduce noi opţiuni pentru gama Corvette din 2021. Care sunt noile funcţii cu care sunt echipate modelele

  • CarPlay wireless, Android Auto şi suspensia magnetică sunt noile opţiuni cu care vin echipate noile Corvette
  • Gama de maşini marca Chevrolet va fi disponibilă din 2021
  • Preţurile pentru noile modele se vor menţine
531 afișări
Imaginea articolului Chevrolet aduce noi opţiuni pentru gama Corvette din 2021. Care sunt noile funcţii cu care sunt echipate modelele

Sursa foto: profimedia

Anul trecut, Chevrolet şi-a prezentat mult aşteptatul motor de clasă medie Corvette Stingray. Acesta a venit la pachet cu tehnologie precum încărcare wireless pentru telefoanele mobile, suport actualizat pentru măsurarea curenţilor de aer dar şi un computer care optimizează performanţa maşinii.

Pandemia de coronavirus a pus piedică inaugurării modelului din 2020 şi a redus producţia, însă versiunea din 2021 va avea unele îmbunătăţiri pe care compania tocmai le-a anunţat.

În timp ce preţurile şi motorul V8 de 6.2 L aspirat în mod natural rămân la fel, Apple CarPlay şi Android Auto wireless sunt acum opţiuni de bază. Locul şoferului este complet digitalizat şi oferă o perspectivă futuristă.

Chevrolet a adăugat, de asemenea, un sistem de suspensie Magnetic Ride Control 4.0, care se poate adapta la gropi sau pante înclinate, iar acum este disponibil ca opţiune autonomă cu sau fără pachetul de performanţă Z51.

Unele dintre celelalte opţiuni noi vor veni la sfârşitul acestui an, inclusiv diferite opţiuni de culoare şi sistemul GM Buckle to Drive care imobilizează maşina dacă centura de siguranţă a şoferului nu este fixată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici