O mare putere a Europei a anunţat că va vota împotriva interzicerii vânzării de maşini pe benzină şi diesel din 2035

Într-o notă, ministerele Mediului şi Securităţii Energetice au anunţat că guvernul italian, la reuniunea ambasadorilor UE din 1 martie, va vota împotriva regulamentului european care prevede interzicerea vânzării de maşini pe benzină şi diesel din 2035.

1560 afișări
Imaginea articolului O mare putere a Europei a anunţat că va vota împotriva interzicerii vânzării de maşini pe benzină şi diesel din 2035

O mare putere a Europei a anunţat că va vota împotriva interzicerea vânzării de maşini pe benzină şi diesel din 2035

La reuniunea ambasadorilor UE de la Bruxelles din 1 martie, Guvernul Italiei va vota împotriva propunerii de regulament european aprobată de Parlament şi de Comisie, care intenţionează să interzică vânzarea de maşini pe benzină şi diesel şi de vehicule utilitare uşoare pe teritoriul Uniunii din 2035.

Informaţia a fost anunţată de Ministerele Mediului şi Securităţii Energetice într-o notă publicată astăzi, 28 februarie.

Şedinţa decisivă va fi cea a Consiliului European, la finalul căreia, dacă va fi aprobată propunerea, aceasta se va transforma în lege efectivă.

Reglementările europene nu necesită ratificarea de către parlamentele naţionale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici