(P) Smart Diesel part of DKV Mobility a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care îţi garantează că vei alimenta mereu la cel mai mic preţ!

157 afișări
Imaginea articolului (P) Smart Diesel part of DKV Mobility a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care îţi garantează că vei alimenta mereu la cel mai mic preţ!

(P) Smart Diesel part of DKV Mobility a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care îţi garantează că vei alimenta mereu la cel mai mic preţ!

S-a lansat Kopilot, prima aplicaţie din România care ajută afacerile din industria de transport să aleagă cele mai eficiente rute din Europa şi astfel să economisească până la 5000 de EURO pe camion, pe an.

Aplicaţia Kopilot este dezvoltată de Smart Diesel part of DKV, companie care oferă soluţii de mobilitate pe piaţa din România de peste 10 ani.

Peste 500 de reprezentanţi ai industriei au vizitat standul Smart Diesel part of DKV şi au luat contact în premieră cu instrumentul nou lansat, în cadrul unuia dintre cele mai importante evenimente dedicate transportatorilor, Gala Tranzit, ce a avut loc pe 4 noiembrie, la Cluj.

“Am urmărit îndeaproape peste 11.000 de clienţi Smart Diesel part of DKV şi am ajuns la concluzia că planificarea manuală a rutelor de transport internaţional necesită mult timp şi este ineficientă din punct de vedere al costurilor. Folosind un instrument digital de optimizare a rutelor transportatorii pot eficientiza costurile operaţionale şi pot creşte profitabilitatea afacerii, fără alte investiţii în flota auto!”, ne spune Toni Andrei, Product Marketing Director în cadrul companiei.

Kopilot simplifică luarea deciziilor şi ajută transportatorii să identifice planul de alimentare optim, să estimeze corect costurile cu combustibilul şi taxele de drum pe rutele tranzitate şi astfel să obţină curse profitabile pentru afacerea lor.

Care sunt principalele beneficii pentru utilizatorii Kopilot?

Ştiu mereu unde, când şi cât să alimenteze
Algoritmul Kopilot calculează cel mai bun plan de alimentare pentru fiecare rută, cu preţuri actualizate zilnic din peste 2000 de staţii DKV din Europa, funcţionalitate care ajută la reducerea costurilor de transport anual cu până la 5.000 € pentru fiecare camion.

Funcţionalităţi Smart
Utilizatorii pot calcula taxele de drum pe ruta selectată şi au incluse hărţi speciale pentru camioane prin integrare cu tehnologia HERE WeGo, pe care le pot trimite şoferului din cursă, în modulul de navigare prin GPS.

Un singur instrument: de la birou pentru dispecer, în cursă pentru şofer
Kopilot ajută dispecerii şi managerii de flote să planifice inteligent rutele şi să se asigure că planurile de alimentare sunt respectate cu uşurinţă de şoferul din cursă.

Toate informaţiile importante într-un singur loc
Toate documentele şoferilor şi ale maşinilor din flotă pot fi salvate şi organizate într-un singur loc, cu acces 24/7 şi notificări înainte să expire.
Abonamentele pentru aplicaţia Kopilot sunt lunare sau anuale şi încep de la 79 euro/lună cu o perioada de graţie de până la 3 luni. Află toate detaliile pe www.kopilot.ro.  


Utilizarea soluţiilor digitale creează noi oportunităţi de dezvoltare, de îmbunătăţire a performanţei şi de creştere a profitului. Într-o lume în care viteza este esenţială pentru dezvoltarea unei afaceri, Smart Diesel part of DKV Mobility oferă soluţii digitale care ajută companiile de transport să obţină un avantaj competitiv pe piaţă.

Despre Smart Diesel part of DKV Mobility

Smart Diesel, cea mai mare companie independentă de combustibil din România, a fost achiziţionată în anul 2020 de către DKV Mobility, unul dintre furnizorii de servicii de mobilitate de top pentru industria logisticii şi a transporturilor. Produsele şi serviciile Smart Diesel part of DKV Mobility conectează afacerile din industria de transport în toată Europa, oferind soluţii personalizate printr-o vânzare consultativă dedicată optimizării afacerii. Astfel, cei 12,000 de clienţi actuali pot folosi cardul de combustibil Smart Diesel pentru a beneficia de preţuri competitive la combustibil, în România, dar şi în cele 2000 de staţii în Europa. Companiile ce au nevoie de o reţea extinsă de alimentare la preţuri competitive în Europa pot folosi cardul DKV având astfel acces la 67,000 staţii, iar firmele cu activitate locală pot să alimenteze în cele 800 staţii OMV Petrom prin intermediul cardului OMV, oferit de către Smart Diesel în calitate de brand partner OMV.
Servicii complete de mobilitate. Tu te concentrezi pe transport, noi facem restul!

www.smartdiesel.ro
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici