HOROSCOP, 13 august 2019: Zodiile care ar putea să aibă parte de un început de zi cam agitat

Înainte să poposească în Vărsător, Luna formează o conjuncţie cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce face ca zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) să aibă parte de un început de zi cam agitat. După ce ajunge în Vărsător, îi lansează o opoziţie lui Mercur din Leu, motiv pentru care semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) s-ar putea simţi destul de presate să ia unele decizii în plan relaţional şi la locul de muncă.

5428 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP, 13 august 2019: Zodiile care ar putea să aibă parte de un început de zi cam agitat

HOROSCOP, 13 august 2019: Zodiile care ar putea să să aibă parte de un început de zi cam agitat

Berbec

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii destul de concentrat(ă) pe unele aspecte profesionale. Poate că nu merg aşa cum ţi-ai dori, dar există potenţialul să faci ceva în acest sens şi să repui lucrurile pe făgaşul normal. Spre seară, Luna se mută în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup, dar şi a prietenilor, semn că sunt favorizate întâlnirile cu grupul de apropiaţi, mai ales dacă sunteţi implicaţi într-un business sau o activitate extraprofesională. S-ar putea ca şi partenerul şi copiii să-ţi solicite mai mult timp alături de ei, deci caută să-ţi organizezi agenda foarte atent.

Taur

S-ar putea ca în această dimineaţă să nu fi în cea mai bună dispoziţie, dar eşti suficient de motivat(ă) să ieşi din această stare şi să priveşti cu mai mult optimism către oportunităţile pe care ţi le pot scoate astrele în faţă astăzi. În a doua parte a zilei, atunci când Luna trece în casa carierei, ar fi de dorit să te focusezi mai mult pe acest sector. S-ar putea să apară o şansă importantă de a te afirma, dar ea necesită probabil să stai peste program la serviciu. Nu te aştepta ca familia să reacţioneze prea bine la veste.

Gemeni

Este posibil ca prima jumătate a acestei zile să te surprindă dezbătând cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri fezabilitatea unei oportunităţi de investiţie. Ţine cont de faptul că discuţiile s-ar putea aprinde destul de tare dacă nu vă ascultaţi unul celuilalt părerile. Orice decizie luaţi în acest sens trebuie să fie de comun acord. Spre seară, Luna trece în casa studiilor înalte şi a călătoriilor, semn că dacă trebuie să întreprinzi o delegaţie, ar fi dorit să te asiguri că ţi-ai procurat biletele la timp sau că ai verificat maşina înainte de a pleca la drum. Nu-ţi doreşti surprize.

Rac

Dimineaţa acestei zile te poate găsi angajat într-o discuţie importantă cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Riscul ca nivelul de tensiune să crească este destul de mare, dar îl poţi minimiza dacă încerci să vezi care este motivul pentru care celălalt vede lucrurile aşa cum le vede. După orele amiezii, Luna ajunge în casa banilor şi a bunurilor pe care le-ai dobândit sau le deţii cu ei, semn că aspectul financiar ar trebui să primească mai multă atenţie din partea voastră, cu atât mai mult dacă vă gândiţi să faceţi o investiţie. Asiguraţi-vă că nu vă expuneţi la riscuri.

Leu

În prima parte a zilei, ai destul de multe chestiuni pe agenda profesională de care trebuie să te ocupi, cu toate că stai cam prost cu energia. Unele dintre ele s-ar putea să te solicite mental destul de mult sau poate că îţi provoacă destul de mult stres. Oricare ar fi situaţia, cert este că le vei duce la bun sfârşit. De dup-amiază încolo, când Luna ajunge în casa relaţiilor, axează-te mai mult pe parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri. Lasă de la tine în favoarea scopurilor voastre comune, dar nu te abate de la viziunile tale când nu-i cazul.

Fecioară

Dacă se conturează unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă sau copiii în această dimineaţă, gândeşte-te ce anume a cauzat acest lucru. S-ar putea să nu fie vorba decât de o confuzie care a mers prea departe. După orele amiezii, Luna poposeşte în casa muncii din horoscopul tău general, potenţându-ţi productivitate. Iată un prilej bun să finalizezi unele treburi profesionale pe care te-ai fi gândit să le laşi pe mâine. E drept că nu mai prea ai energie, dar dacă faci un exerciţiu de voinţă, îţi eliberezi o bună parte din programul de mâine. Efortul tău de azi va merita.

Balanţă

În această dimineaţă, atmosfera din familie ar putea fi destul de încărcată, iar indicii clare cu privire la sursa acestei tensiuni nu prea ai. Dacă vrei să reinstaurezi armonia, trebuie să-ţi găseşti curajul să afli ce se întâmplă cu exactitate. Încurajează la dialog şi ascultă-le celor dragi păsurile. Trecerea Lunii de diseară în casa iubirii marchează mutarea centrului tău de interes în regiunea relaţiei cu partenerul. S-ar putea să-ţi doreşti să petreci mai mult timp cu cel drag, fapt pentru care eşti nevoit(ă) să renunţi la unele angajamente sociale. Prietenii s-ar putea simţi însă neglijaţi dacă decizi să contramandezi planurile.

Scorpion

În prima parte a zilei ai parte probabil de unele şedinţe, întrevederi sau interviu de angajare care pot avea un impact important asupra carierei tale. Nu este de mirare dacă eşti destul de stresat(ă). Pare însă că eşti hotărât(ă) să direcţionezi lucrurile în favoarea ta, iar astrele te susţin în acest demers. Spre seară, atunci când Luna se mută în casa familiei, nu îţi doreşti decât să petreci timp de calitate alături de cei dragi. Ai putea fi solicitat(ă) totuşi să stai după program. Nu ocoli această oportunitate pentru că te ajută să te afirmi, mai ales dacă eşti la-nceput.

Săgetător

În prima jumătate a acestei zile, trebuie să te ocupi de unele chestiuni financiare urgente. Iar cum astrele prognozează o oarecare doză de stres în raport cu planul financiar, s-ar putea să fie vorba de anumite plăţi neanticipate pe care se solicită să le achiţi imediat şi care îţi pricinuiesc unele bătăi de cap de care te-ai fi lipsit cu siguranţă. Dup-amiază, Luna trece în casa comunicării şi te face mai asertiv(ă) în privinţa lucrurilor în care crezi şi pe care le susţii. Ţine însă cont de faptul că asertivitatea şi agresivitatea nu sunt uşor de deosebit în anumite momente.

Capricorn

În această dimineaţă, Luna îşi dă întâlnire cu Pluto retrograd tocmai în semnul naşterii tale, semn că eşti complet pregătit(ă) pentru orice provocare te-ar întâmpina în prima parte a acestei zile. De asemenea, eşti persuasiv(ă) şi laşi impresia că se poate conta pe tine în orice situaţie, ceea ce te ajută să te remarci în mod pozitiv în unele conjuncturi importante. De dup-amiază încolo, când Luna trece în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, trebuie să ai grijă cât cheltuieşti. În caz contrar, s-ar putea să bagi mâna mult prea adânc în buzunar şi să-ţi periclitezi bugetul.

Vărsător

Prima parte a acestei zile s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună stare de spirit. Pare că te preocupă ceva destul de intens sau poate că ai avut reent parte de o dezamăgire la care îţi mai fuge gândul încă. Diseară însă ajunge Luna în semnul naşterii tale şi simţi că prinzi aripi. S-ar putea să ţi le taie însă unele remarci tăioase din partea partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri. Este important să te asiguri că n-ai înţeles greşit ceea ce ţi-au zis. Exisă riscul ca pe fondul dispoziţiei actuale să interpretezi cele spuse eronat.

Peşti

Dimineaţa acestei zile te surprinde ocupându-te de unele proiecte, făcând networking sau lucrând la unele strategii de dezvoltare pe termen lung. Ele necesită multă atenţie din partea ta, semn că eşti foarte concentrat(ă) şi resimţi destul de puternic responsabilitatea alegerilor pe care trebuie să le faci. După orele amiezii, Luna ajunge în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că trebuie să vezi şi de tine. Odihneşte-te, relaxează-ţi nervii, ia-ţi mintea de la chestiunile presante. Pentru a putea lua hotărâri în deplină cunoştinţă de cauză, trebuie să ai bateriile încărcate şi gândul limpede. În caz contrar, îţi poate părea rău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici