HOROSCOP 9 septembrie 2019: Zodiile care sunt cele mai avantaje pe plan financiar

Lunea aceasta se stabilesc nu mai puţin de patru aspecte pe axa Fecioară – Capricorn care implică pe Mercur, Venus şi Marte din semnul dintâi şi Lună, Saturn şi Pluto retrograde din cel de-al doilea. Acest lucru denotă faptul că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) sunt cele mai avantaje pe plan financiar, sentimental şi profesional lunea aceasta.

3584 afişări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 septembrie 2019: Zodiile care sunt cele mai avantaje pe plan financiar

HOROSCOP 9 septembrie 2019: Zodiile care sunt cele mai avantaje pe plan financiar

Berbec

Contrar aşteptărilor, pari să te trezeşti în această dimineaţă cu chef de muncă. Sau poate că nu ai neapărat poftă de a merge la serviciu, dar eşti suficient de motivat(ă) încât să nu procrastinezi prea mult astăzi, ci să te ţii îndeaproape de agenda conturată în primele ore ale zilei sau săptămâna trecută. În plus, eşti suficient de activ(ă) mental şi energic(ă) pentru a găsi soluţii originale la provocările cu care te confrunţi, unele care îţi eficientizează munca şi salvează timp preţios. Este clar că eşti pe val şi mergi în direcţia potrivită, dar caută să nu te suprasoliciţi totuşi.

Taur

Aspectele astrale de lunea aceasta sunt extrem de favorabile acelor nativi(e)ai(le) acestui semn care au reuşit să îţi transforme o preocupare de timp liber într-o afacere sau care se bazează pe creativitate la locul de muncă. Prin intermediul lor, găsesc inspiraţia de care au nevoie pentru a se apropia şi mai mult de viziunea sau idealul pe care îl au în minte. Alţi(te) nativi(e) se bucură de influenţa acestor configuraţii cosmice în plan sentimental, acolo unde găsesc noi valori şi principii comune cu partenerul sau chiar şi cu copiii. Doar pe baza lor puteţi construi temeinic şi de durată împreună.

Gemeni

Începutul acestei săptămâni vine la pachet cu ameliorarea atmosfere tensionate cu care te-ai confruntat în ultima vreme în plan familial. Spritele se calmează, iar diferenţele de mentalitate care v-au adus în această situaţie nu mai sunt la fel de evidente ca până acum. În cazul în care căutai momentul potrivit ca tu şi partenerul să investiţi într-un spaţiu locativ pentru a-l cumpăra şi/ sau amenaja, află că astrele te susţin în acest demers lunea aceasta. Dacă ai mai avea nevoie de o sumă mică pentru a-ţi rotunji bugetul, apelează la familie. Alţi(te) nativi(e) au câştig de cauză într-o speţă succesorală.

Rac

Astrele îţi potenţează astăzi abilităţile sociale şi relaţionale, semn că performezi la înălţime în cadrul şedinţelor, pitch-urilor, întrevederilor cu potenţiali clienţi şi/ sau colaboratori sau la interviuri de angajare dacă eşti în căutarea unui loc de muncă. Ai o viziune realistă care transpare foarte uşor şi creează un sentiment de siguranţă în rândul interlocutorilor tăi. Aceeaşi impresie i-o laşi şi partenerului dacă îţi faci curajul să abordezi subiecte de discuţie care altfel ar fi tensionat atmosfera între voi. Vestea bună este că eşti suficient de hotărât(ă) încât să şi livrezi pe măsura promisiunilor pe care le-ai făcut celor din jur.

Leu

Oportunităţile financiare nu se lasă aşteptate în ce te priveşte. Ai parte de câteva chiar la începutul acestei săptămâni. S-ar putea însă ca ele să nu apară în contextul profesional obişnuit, afişându-se mai degrabă ca răsplată a unui comision pe care îl faci după programul de la muncă sau al unei activităţi desfăşurate extraprofesional. Există însă posibilitatea să aibă de-a face cu serviciul tău dacă vizează cumva un bonus sau o primă pentru realizările deosebite în muncă ori pentru orele suplimentare pe care le-ai petrecut la birou. Oricare e situaţia, cert este bugetul ţi se rotunjeşte simţitor încă de azi.

Fecioară

Spontaneitatea şi creativitatea sunt atuu-urile tale la începutul acestei săptămâni. Problema s-ar putea să apară atunci când ai de dus la bun sfârşit sarcini de lucru repetitive, care nu te solicită prea mult din punct de vedere mental. Pentru a nu-ţi pierde entuziasmul intelectual, încearcă să le rezolvi în alt mod, privindu-le dintr-o perspectivă nouă. S-ar putea să descoperi că ai pierdut prea mult timp în trecut cu vechile tehnici. În plan sentimental şi-n relaţie cu copiii, pare să nu îţi lipsească absolut nimic. Nu ţi-e greu să priveşti lucrurile prin ochii lor şi să eviţi orice posibilitate de conflict.

Balanţă

Aspectele astrale de lunea aceasta au un efect pozitiv asupra climatului din familie. Mai exact, fac ca unele situaţii conflictuale care mocneau să se aplaneze şi să vedeţi dincolo de ele. De asemenea, în cazul în care te ocupai de unele lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare a locuinţei, s-ar putea ca astăzi să ieşi ca prin minune dintr-o încurcătură în care ai intrat de curând pe acest plan. Sau poate îţi vine ţie sau unei rude apropiate o idee referitoare la cum puteţi depăşi un obstacol întâmpinat în procesul pregătirii spaţiului locativ. Pare că eşti pe drumul cel bun.

Scorpion

Prima zi a acestei săptămâni este una ideală pentru a te ocupa de proiecte de grup şi tot felul de alte activităţi care implică să dezbaţi idei, strategii şi scenarii cu cei cu care derulezi afaceri. În cazu-n care îţi cauţi un sponsor, s-ar putea să dai chiar astăzi de urma unei persoane dispuse să asculte ce ai de spus. Nu-ţi va fi greu să o convingi de fezabilitatea proiectului tău, dar trebuie să te deschizi la critici şi sugestii. Este normal ca celălalt să aibă ceva de spus în ce priveşte forma sa finală dacă te ajută să-l finanţezi.

Săgetător

Şi în cazul tău ziua de luni aduce oportunităţi de câştig, cu amendamentul că ele vin, cel mai probabil, pe filieră profesională. Poţi avea şansa de a-ţi asuma mai multe treburi de serviciu sau o sarcină de care s-au ferit toţi colegii tăi. Prin intermediul ei, s-ar putea să te alegi cu un bonus sau cu o primă deloc de neglijat. Ori poate ai pătit deja multe la serviciu, iar începutul acestei săptămâni te recompensează în sfârşit pentru orele suplimentare, realizările obţinute şi eficienţa de care ai dat dovadă în ultima lună. Caută să mergi mai departe pe aceeaşi traiectorie.

Capricorn

Te trezeşti cu un tonus mental de milioane, iar acest lucru se vede întâi în atitudinea de învingător(oare) cu care începi ziua. Lunea aceasta este una cu noroc dacă trebuie să treci pe la instituţiile statului pentru a obţine o aprobare. Îţi merge mintea brici şi descurci fără probleme iţele birocratice. De asemenea, dacă pleci într-o delegaţie sau susţii un examen de certificare, deznodământul acestor iniţiative va fi acela pe care ţi l-ai dorit. Alţi(te) nativi(e) ar putea primi un telefon-supriză din partea unei rude din străinătatea sau a socrilor, ceea ce îi surprinde dacă nu au menţinut contact stabil.

Vărsător

S-ar putea ca începutul acestei săptămâni să nu te surprindă în cea mai bună formă, nici la nivel mental, nici fizic. Acest lucru se datorează faptului că nu te-ai refăcut suficient în weekend şi că te preocupă tot felul de gânduri. Încearcă să nu te laşi pradă acestor scenarii de viitor pe care le tot vehiculezi în minte. S-ar putea ca multe dintre ele să nu facă decât să te distragă de la lucrurile importante cărora ar merita să le dedici timpul şi atenţia ta. Caută mai degrabă să le foloseşti drept combustibil pentru motivaţia de a merge mai departe.

Peşti

Prima zi a acestei săptămâni este una perfectă pentru a contempla la planuri de viitor cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Dacă activezi în cadrul unui proiect şi ai putere de decizie, caută să convoci astăzi o şedinţă de creaţie cu cei cu care îţi desfăşori activitatea. Va ieşi un brainstorming pe cinste, care vă va ajuta să conturaţi strategiile pe termen lung. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să se înfiripe o poveste de dragoste între ei/(le) şi un prieten. Fără să îţi dai seama, ai început să dezvolţi alt fel de sentimente pentru un amic mai vechi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici