HOROSCOP de weekend, 14 - 15 septembrie 2019: Zodiile care au parte de evenimente deosebite

Sâmbăta aceasta suntem martorii a trei evenimente astrale deosebit de importante: Luna Plină din semnul Peştilor şi intrarea lui Mercur şi a lui Venus în zodia Balanţei, unde rămân până pe 3, respectiv 8 octombrie şi acolo unde planeta din urmă îşi are domiciliul diurn, adică una dintre cele mai privilegiate poziţii astrale. Semnele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt avantaje cel mai mult de Luna Plină, iar cele de Aer (Gemeni, Balanţă şi Vărsător) de ingresurile celor două planete.

4769 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 14 - 15 septembrie 2019: Zodiile care au parte de evenimente deosebite

HOROSCOP de weekend, 14 septembrie - 15 septembrie 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că eşti foarte activ(ă) din punct de vedere mental în acest sfârşit de săptămână. S-ar putea totuşi să te raportezi mai des la trecut decât la viitor, ceea ce îţi poate crea unele deservicii nedorite.

Bani şi carieră

Tot sâmbătă, Mercur şi Venus intră în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că se întrezăresc oportunităţi de a lega colaborări încă din acest weekend. Propriu-zis, abia de săptămâna viitoare începând se oficializează, dar merită menţionat faptul că ai putea pune bazele zilele acestea. Încearcă să-ţi cunoşti viitorii colegi.

Familie, prieteni şi cuplu

Aceleaşi două planete îşi exercită influenţa şi în plan sentimental. Nativii(ele) acestui semn aflaţi(te) în relaţii consacrate comunică mai eficient cu partenerii lor, iar cei(le) care îşi caută jumătatea pot cunoaşte pe cineva special începând de la finele acestei săptămâni. Nu este exclus ca întâlnirea să aibă loc în weekend.

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur şi Venus pătrund sâmbătă în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ţi se atrage atenţia asupra nevoilor organismului. În cazul în care te-ai confruntat cu neplăceri pe acest plan, ele se vor ameliora dacă te documentezi cum îţi poţi ajusta corect stilul de viaţă.

Bani şi carieră

Aceleaşi două planete îşi fac simţită vibraţia şi în planul muncii. Ai putea constata, de exemplu, că te înţelegi mai bine cu colegii de muncă şi că atmosfera începe să se detensioneze. În plus, Luna Plină din aceeaşi zi aduce progrese în cazul proiectelor de grup şi planurilor de viitor.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment cosmic se resimte şi în plan social. Este posibil ca, pe fondul tău, nivelul tău de popularitate să crească. În plus, întâlneşti persoane cu care ai multe lucruri în comun. Împărtăşiţi valori şi idealuri comune, vă inspiraţi unii pe ceilalţi şi vă animaţi interesul dacă v-aţi plafonat cumva.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu îşi lansează aspecte pe axa sănătăţii din horoscopul tău general, semn că te aşteaptă un weekend fără surprize, neplăcute mai ales, pe acest plan. Aşadar, se poate spune că te bucuri de un tonus mental şi fizic obişnuit pentru sfârşitul de săptămână. Ai grijă însă cum îl foloseşti.

Bani şi carieră

Luna Plină de sâmbătă se perfectează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că în acest weekend (dacă lucrezi) sau la începutul săptămânii viitoare, eşti recompensat(ă) în sfârşit pentru eforturile şi atitudinea proactivă de care ai dat dovadă la serviciu. Nu au trecut neobservate şi se simte.

Familie, prieteni şi cuplu

Mercur şi Venus ajung în aceeaşi zi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că relaţionezi mai uşor cu persoana iubită şi cu cei mici. În cazul în care eşti single, caută să ieşi mai mult. Ţi-ar putea tăia calea cineva cu adevărat special.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Dimineaţa zilei de sâmbătă s-ar putea să nu te surprindă într-o dispoziţie prea plăcută. Ba mai mult, s-ar putea să te confrunţi cu ele dureri de cap, pricinuite cel mai probabil de stresul şi oboseala acumulate peste săptămână. Caută să acorzi suficient timp odihnei pentru a te reface în întregime.

Bani şi carieră

Luna Plină din aceeaşi zi se desăvârşeşte în casa călătoriilor şi a contactelor cu instituţiile statului, semn că pe unii(ele) nativi(e) weekend-ul i-ar putea surprinde într-o delegaţie sau la un curs. De asemenea, dacă vrei să depui un dosar pentru o aprobare, fă-ţi timp în această zi să te documentezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Mercur şi Venus intră sâmbătă în casa familiei din horoscopul tău general, detensionând atmosfera încărcată şi înlesnind comunicarea cu cei dragi. Nu înseamnă că dispar diferenţele de mentalitate dintre voi, dar reuşeşti să faci abstracţie de ele sau să le eviţi, mai ales dacă aveţi de vorbit ceva foarte important.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că această zi sau cea de duminică pot veni la pachet cu evenimente care au un impact emoţional destul de puternic. Încearcă să nu le pui la suflet prea puternic şi concentrează-te pe sursa lor.

Bani şi carieră

Acelaşi eveniment astral poate aduce schimbări în ceea ce priveşte bunurile şi finanţele deţinute în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri. Unul dintre voi poate obţine un pont sau o informaţie în legătură cu o oportunitate de a vă suplimenta resursele comune ori de a investi o sumă.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe fondul Lunii Pline, poţi traversa mai uşor încercările vieţii de cuplu resimţite în această perioadă. În acest demers, te sprijină Mercur şi Venus, care intră sâmbătă în casa comunicării şi îţi conferă tactul şi diplomaţia necesare să spui ceea ce gândeşti fără să îl lezezi pe cel drag ţie.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că se perfectează în casa opusă pe cercul zodiacal semnului în care te-ai născut, vei resimţi din plin energia Lunii Pline de sâmbătă. Ea îţi conferă un imbold de vitalitate, dar trebuie să ai mare grijă cum uzezi de el. S-ar putea să-l epuizezi fără să realizezi ceva.

Bani şi carieră

În principiu, aceste eveniment astral îţi poate aduce oportunităţi de colaborare, dar s-ar putea ca sâmbătă să nu fie cea mai bună zi pentru a profita de ele. Ocupă-te de ele duminică sau săptămâna viitoare. Focusează-te atunci pe şansele de câştig ale ingresului lui Mercur şi Venus în casa banilor.

Familie, prieteni şi cuplu

Pe fondul Lunii Pline, se atrage atenţia asupra relaţiei de cuplu. Atmosfera dintre tine şi partener ar putea fi destul de încărcată sâmbătă, dar duminică se mai liniştesc apele şi reuşiţi să vă folosiţi de potenţialul acestui eveniment astral, petrecând timp de calitate şi momente frumoase unul în compania celuilalt.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de sâmbătă din casa sănătăţii te-ar putea solicita enrgetic destul de mult, dar ai norosc cu faptul că, în aceeaşi zi, intră în semnul naşterii tale Mercur şi Venus, care aduc cu ele un plus de dinamism şi vitalitate. Încearcă totuşi să nu tragi prea mult de tine.

Bani şi carieră

Luna Plină îşi face simţită influenţa şi pe plan profesional, sprijinindu-i pe unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn să ducă la bun sfârşit sarcini de serviciu complicate care le-au pricinuit mult stres în această săptămână. S-ar putea tensiona, în schimb, relaţiile cu colegii de muncă. Străduieşte-te cumva să citeşti printre rânduri.

Familie, prieteni şi cuplu

Cu Mercur şi Venus în semnul naşterii tale, şarmul şi carisma ta se potenţează. Nu este de mirare că străluceşti în plan social şi că te bucuri de atenţie din partea celorlalţi. Apar şi oportunităţi de flirt pentru nativii(ele) single, iar cei(le) într-o relalaţie au parte de momente de neuitat.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu te aşteaptă un weekend prea lejer pe acest plan. Mercur şi Venus poposesc sâmbătă în casa subconştientului general, predispunându-te să rememorezi episoade dureroase din fosta relaţie. Duminică, Luna ajunge în casa sănătăţii fizice, ceea ce te face să te resimţi după stresul la care ai fost supus(ă) zilele trecute.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai luat de lucru acasă în acest weekend, ideal ar fi să te ocupi de treburile restante duminică. Prezenţa Lunii în casa aferentă din horoscopul tău general îţi conferă un nivel de productivitate suficient de ridicat încât să te poţi achita eficient şi expeditiv de ele.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Plină de sâmbătă se manifestă plenar în casa iubirii din horoscopul tău general, semn că acest sfârşit de săptămână ar trebui să îi aibă pe partener şi copii ca centru de interes. Surprinde-i cu o activitate care vă face plăcere tuturor. Dacă nu ai încă pe cineva, dă-ţi întâlniri.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

În acest weekend, astrele nu trasează aspecte pe casele sănătăţii din horoscopul tău general, semn că ai parte de un nivel de energie şi o dispoziţie normale pentru finalul săptămânii. Dispui de liber arbitru în ce priveşte modul în care te foloseşti de ele, dar nu uita să te odihneşti.

Bani şi carieră

Mercur şi Venus poposesc sâmbătă în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, aducând cu ele progrese pe aceste planuri şi persoane dispuse să investească timp, energie şi resurse în ele. Caută să te deschizi la sugestii şi sprijin din partea celor care cred în tine cu adevărat.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Plină din aceeaşi zi îţi atrage atenţia asupra sectorului familial, unde pe fondul său pot avea loc unele schimbări. Natura acestora depinde de modul în care s-au desfăşurat lucrurile pe acest plan în ultima vreme. La nivel social, Mercur şi Venus promit să te propulseze pe o curbă ascendentă.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Unele aspecte tensionate de sâmbăta aceasta te-ar putea solicita mental destul de puternic. Încearcă să te destresezi şi să elimini presiunea resimţită în ultimele zile prin odihnă activă sau preocupări personale care te relaxează. Atlfel, rişti să intri în polemici care nu-şi au rostul şi pe care le puteai evita.

Bani şi carieră

Mercur şi Venus pătrund sâmbătă în casa carierei din horoscopul tău general, aducând cu sine oportunităţi de a te face remarcat(ă) pentru abilităţile tale profesionale şi atitudinea săritoare de care dai dovadă. Luna Plină din aceeaşi zi te sprijină şi ea în acest demers, potenându-ţi abilităţile de comunicare şi relaţionare.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi eveniment astral poate schimba atmosfera în raport cu rudele apropiate. Mai exact, ea accentuează natura relaţiilor voastre din ultima vreme. Dacă v-aţi confruntat cu tensiuni, ele ar putea deveni mai evidente, iar dacă aţi avut parte de armonie, ea se cultivă, cel puţin pe parcursul acestui final de săptămână.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Mercur şi Venus poposesc sâmbătă în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi reevaluezi principiile şi valorile după care te ghidezi. S-ar putea ca unele din ele să necesite ajustări în lumina celor mai recente evenimente din viaţa ta. Vezi care sunt lecţiile lor.

Bani şi carieră

Luna Plină de sâmbătă se perfecţionează în casa finanţelor şi a bunurilor dobândite prin munca proprie, semn că în acest weekend sau la începutul săptămânii viitoare te-ai putea bucura de primele profituri ale unor oportunităţi băneşti de care ai profitat de curând. Eforturile tale încep să dea roadele anticipate la-nceput.

Familie, prieteni şi cuplu

Mercur şi Venus ajung sâmbăta aceasta în casa depărtărilor, semn că nativii(ele) implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă resimt mai puţin puternic kilometrii care îi/le despart de partener. Dacă nu ai menţinut un contact stabil cu rudele partenerului sau cei dragi ai tăi din străinătate, acum este momentul să reînnozi legăturile.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Luna Plină de sâmbăta aceasta se formează tocmai în semnul naşterii tale, semn că nu îţi vor lipsi energia şi tonusul mental bun la finalul acestei săptămâni. Este posibil însă ca, din pricina influenţei Lunii, ele să fluctueze destul de mult, deci caută să tinzi spre echilibru interior şi exterior.

Bani şi carieră

Mercur şi Venus pătrund în aceeaşi zi în casa banilor şi a bunurilor obţinute şi/ sau dobândite în asociere cu alte persoane, ceea ce înseamnă că pot apărea schimbări pe acest plan începând cu acest weekend. S-ar putea să investiţi o parte din resurse sau să le sporiţi prin profituri.

Familie, prieteni şi cuplu

Luna Plină din zodia naşterii tale îţi conferă mult şarm atât pe plan amoros, cât şi la nivel social. Îţi faci cu uşurinţă prieteni şi atragi atenţia ca un magnet. Nu duci lipsă de admiratori şi persoane care te apreciază, deci caută să te bucuri de acest nivel de popularitate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici