HOROSCOP de weekend, 17 - 18 august 2019: Veşti bune şi noroc din plin pentru zodiile de Pământ

Sâmbătă, Luna din Peşti, care formează o conjuncţie cu Neptun retrograd, îi trasează un careu tensionat lui Jupiter din Săgetător, semn că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti) nu păşesc cu dreptul în acest final de săptămână. Mai norocoase sunt zodiile de Pământ, care pe fondul intrării lui Marte în Fecioară de duminică, dau dovadă de mai multă asertivitate, cel puţin până în 4 octombrie.

7191 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 17 - 18 august 2019: Veşti bune şi noroc din plin pentru zodiile de Pământ

HOROSCOP de weekend, 17 - 18 august 2019

Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

Duminică, Marte poposeşte în casa sănătăţii fizice din horoscopul tău general, semn că te bucuri de mai multă energie de la finalul acestei săptămâni încolo. Iată un prilej mai mult decât potrivit să introduci mai mult sport în rutina ta de weekend. Gândeşte-te ce fel de mişcare ai practica cu drag.

Bani şi carieră

Acelaşi Marte se face simţit şi în plan profesional, unde îţi conferă mai multă eficienţă în finalizarea sarcinilor de serviciu pe care le primeşti. Ţine însă cont de faptul că te predispune şi la superficialitate, deci ai mare grijă să faci corect distincţia între cele două manifestări ale sale.

Familie, prieteni şi cuplu

Astrele nu ne oferă prea multe indicii despre cum ţi-ar putea merge pe acest plan în weekend-ul care tocmai a debutat. Putem intui însă, pe seama că Luna intră duminică în semnul naşterii tale, faptul că seara acelei zile te surprinde mai şarmant(ă) ca niciodată, ceea ce atrage atenţia admiratorilor(elor).

Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Aspectele astrale formate sâmbătă îţi exacerbează temerea că unele lucruri nu vor evolua aşa cum ţi-ai propus. Ea s-ar putea să fie mai mult sau mai puţin întemeiată, deci caută să vezi dacă ai motive reale de îngrijorare. Altfel, rişti să-ţi rispeşti energia pe scenarii care sunt îndepărtate de realitate.

Bani şi carieră

Frica menţionată anterior ar putea avea legătură cu unele proiecte sau planuri de viitor în care ai investit nu numai mult timp şi energie, ci şi o parte considerabilă din economiile tale. Dacă crezi că cineva are intenţii maliţioase pe acest plan, caută să vezi dacă este cazul să te-ngrijorezi.

Familie, prieteni şi cuplu

Marte poposeşte duminica aceasta în casa iubirii şi a copiilor, indiciu cum că se animă atmosfera în familie, eşti mai dispus(ă) să încerci lucruri noi alături de ei şi să vă descoperiţi pasiuni comune. Ţine însă cont că ar putea creşte şi nivelul de tensiune şi ai grijă cum comunici.

Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu se întrevăd la orizont motive de îngrijorare cu privire la acest aspect. Pare că dispui de suficientă energie la finele acestei săptămâni, cu toate că te resimţi după ultimele zilele, care au fost destul de aglomerate. Alternează relaxarea cu odihna activă şi îţi vei reîncărca bateriile cât ai clipi.

Bani şi carieră

Dacă activezi într-un parteneriat profesional sau domeniul tău de activitate implică să iei contacul permanent cu oamenii, ai mare grijă la atitudinea pe care o afişezi sâmbăta aceasta. Există riscul să laşi impresia unei persoane condescendente care nu ştie să colaboreze cu ceilalţi când de fapt excelezi în această privinţă.

Familie, prieteni şi cuplu

Marte ajunge duminică în casa familiei din horoscopul tău general, scoându-vă pe tine şi cei dragi din rutina instalată în ultima vreme. Pe de altă parte, s-ar putea să resimţi şi faptul că stai pe un butoi cu pulbere, gata-gata să explodeze. Încearcă să nu abordezi subiecte sensibile săptămânile acestea.

Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca ziua de sâmbătă să nu te surprindă în cea mai bună formă, iar faptul că tonusul mental nu este nici el la înălţime nu te prea ajută să-ţi găseşti energia interioară de a face ceva solicitant la nivel fizic. Caută ca în această zi să te odihneşti.

Bani şi carieră

Intrarea lui Marte în casa comunicării te face mai persuasiv(ă) şi hotărât(ă) în felul în care te exprimi. Acest lucru îţi este de un real ajutor pe plan profesional, în special dacă trebuie să pregăteşti un pitch sau să te angajezi într-o negociere importantă. Argumentele tale sunt imbatabile cu siguranţă.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi Marte poate duce la discuţii aprinse cu rudele apropiate de aceeaşi vârstă cu tine. S-ar putea să scoată la suprafaţă diferenţe de viziune peste care nu poţi trece şi care te aduc la capătul răbdării. Aveai alte aşteptări de la ei, dar duminica aceasta nu se ridică la-nălţimea lor.

Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Din câte se pare, nu duci lipsă de energie în acest final de săptămână, motiv pentru care orice ţi-ai propus să realizezi în acest weekend poate fi dus cu succes la îndeplinire dacă nu apar alte provocări din exterior care îţi pun obstacole. În principiu, stai bine la acest capitol.

Bani şi carieră

Marte trece duminică în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, ceea ce înseamnă că cresc şansele de a realiza profituri peste salariu în săptămânile care urmează. Ţine însă cont de faptul că ar putea creşte totodată şi cheltuielile. Pe unele le poţi minimza, dar pe altele nu,

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea contura sâmbătă unele tensiuni între tine şi persoana iubită, provocate cel mai probabil de faptul că nu comunicaţi suficient. Dacă ai unele îngrijorări cu privire la comportamentul partenerului, comunică-i-le şi discutaţi. Doar în felul acesta vă daţi seama unde staţi cu adevărat şi cum puteţi schimba lucrurile-n bine.

Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Marte ajunge duminică în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă o doză sporită de energie. Dacă nu o foloseşti practicând un sport sau mergând la sala de forţă, s-ar putea să se manifeste printr-o stare de nervozitate care nu îţi este familiară. Caută să-ţi formezi unele obiceiuri sportive sănătoase.

Bani şi carieră

Acelaşi Marte te face să ai mai multă încredere în tine şi să atragi lumina reflectoarelor în plan profesional. Dispui de toate atuu-urile pentru a atrage atenţia în mod pozitiv la serviciu, iar imboldul primit din partea acestei planete te ajută să demonstrezi că poţi mai mult decât se crede.

Familie, prieteni şi cuplu

Faptul că stima de sine primeşte un aport consistent are un efect bun şi în plan sentimental. Îi permiţi partenerului să te vadă dintr-o altă perspectivă, iar admiratorii(ele) se simt foarte atraşi(se) de încrederea în forţele proprii pe care o emani. Ştii ce-ţi doreşti şi nu ţi-e teamă să marşezi.

Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

Marte intră duminică în casa subconştientului din horoscopul tău general, imprimându-ţi o încăpăţânare care nu ţi-e familiară. Eşti perfecţionist(ă) şi nu-i un lucru rău să ceri mult de la tine, dar s-ar putea ca de data aceasta să ai standarde prea ridicate în ce vă priveşte pe tine şi ceilalţi.

Bani şi carieră

În cazul în care ţi-ai propus să te mai ocupi de câte ceva weekend-ul acesta, nu îţi impune să realizezi prea multe. Altfel, s-ar putea să constaţi că nu dispui de energia necesară pentru a duce la bun sfârşit toate angajamentele pe care ţi le-ai luat. Caută să fii moderat(ă).

Familie, prieteni şi cuplu

Duminică seară, Luna poposeşte în casa partenerului din horoscopul tău general, prilej numai bun să faceţi ceva special împreună atunci. Fie că este vorba de o ieşire în doi în oraş sau de o cină romantică acasă, cert este că vă va prinde bine să petreceţi timp de calitate împreună.

Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Intrarea lui Marte în casa ascoiată viitorul din horoscopul tău general prevesteşte faptul că ai mai multă încredere în felul în care vor evolua lucrurile pe termen lung. Faptul că apar progrese te ajută, de asemenea, să-ţi regăseşti speranţa şi să lupţi mai abitir ca oricând pentru visurile tale măreţe.

Bani şi carieră

Acelaşi Marte accelerează evoluţia unor proiecte de grup în care eşti implicat(ă) sau a unor planuri de lungă durată. S-ar putea ca rezultatele să apară mai repede decât credeai, ceea ce te motivează să faci o treabă la fel de bună. Profită de orice oportunitate care îţi taie calea acum.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot Marte este cel care face ca, de duminică încolo, să fii mai activ(ă) în plan social. Acest lucru îţi permite nu doar să cunoşti oameni noi care îţi pot deveni foarte repede prieteni, dar şi să intri în contact cu persoane cu care poţi ajunge să derulezi unele afaceri.

Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, nu ai motive de îngrijoare cu privire la acest aspect la finele acestei săptămâni, dar se poate deduce, pe fondul altor aspecte, faptul că îţi produc unele supărări discuţiile în contradictoriu cu familia de sâmbătă. Nu le lăsa totuşi să-ţi afecteze prea puternic starea de spirit. Sunt trecătoare.

Bani şi carieră

Marte ajunge duminică în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care vei fi mai impulsionat(ă) decât de obicei să te afirmi şi să faci diferenţa la locul de muncă. Superiorii vor fi impresionaţi de atitudinea ta proactivă atâta timp cât nu sari calul şi nu-ţi arogi alte drepturi.

Familie, prieteni şi cuplu

După cum spuneam, ziua de sâmbătă poate veni la pachet cu unele tensiuni în plan familial. Te deranjează faptul că cei dragi văd lucrurile aşa cum le văd şi nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Poate că dacă le-ai expune mai clar situaţia, ar ajunge la vorbele tale-n final.

Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Marte trece duminică în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, semn că dacă ţi-ai pierdut din motivaţie dintr-un motiv sau altul în ultima perioadă, o vei regăsi pe parcursul următoarelor săptămâni. În felul acesta, îţi redescoperi şi puterea de a lupta pentru lucrurile şi proiectele în care crezi.

Bani şi carieră

Acelaşi Marte poate veni la pachet şi cu delegaţii în străinătate sau la mare distanţă de casă. Nu este exclus, de asemenea, să te înscrii la un curs de perfecţionare continuă ori să participi la un atelier organizat de o somitate din domeniul tău de activitate. Deschide-te la noi orizonturi.

Familie, prieteni şi cuplu

Marte poate aduce însă tensiune în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Se condurează, pe fondul tranzitului său, unele diferenţe de viziune majore între voi, care riscă să conducă la discuţii în contradictoriu. De dragul persoanei iubite, mai bine ai încerca să îi tolerezi decât să arunci gaz pe foc.

Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

Marte pătrunde duminică în casa trăirilor celor mai profunde, semn că începând cu ultima zi a săptămânii, poţi simţi mai acut urmările unor evenimente cu impact emoţional puternic. Nu le permite să-ţi afecteze prea tare capacitatea de a lua decizii raţionale, care nu sunt mânate de impulsul înşelător de moment.

Bani şi carieră

Tranzitul aceluiaşi Marte poate avea şi valenţe financiare. Pe de-o parte, poate aduce oportunităţi de suplimentare a resurselor deţinute cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri. Pe de altă parte, te-ar putea face să cheltuieşti mai mult decât este cazul, cel mai probabil fără să te gândeşti la repercusiuni.

Familie, prieteni şi cuplu

Marte îşi face simţită influenţa şi în plan relaţional, acolo unde atrage atenţia că tu şi partenerul trebuie să vă conectaţi pe o frecvenţă mai profundă şi să comunicaţi mai deschis unul cu celălalt. În acelaşi timp, exagerează dimensiunile orgoliilor şi poate duce la lupte pentru putere cu cel drag.

Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

În principiu, cu Luna în semnul naşterii tale pe parcursul întregului weekend, ar trebui să ai parte de suficientă energie încât să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus pentru finalul acestei săptămâni. Ţine cont însă de faptul că ar putea să fluctueze destul de mult, deci nu-ţi lua angajamente ferme.

Bani şi carieră

Tot duminică, Marte ajunge în casa relaţiilor, semn că dai dovadă de mai multă asertivitate în raport cu clienţii, asociaţii şi colaboratorii. În acelaşi timp însă, lupţi mai hotărât pentru binele comun, semn că deşi eşti mai incisiv(ă), nu uiţi totuşi de obiectivele pe care v-aţi propus să le atingeţi.

Familie, prieteni şi cuplu

Acelaşi Marte îşi face simţită influenţa şi în plan sentimental. În acest sector, dinamizează atmosfera între tine şi cel drag, semn că regăsiţi o parte din spontaneitatea de care vă bucuraţi la începutul relaţiei voastre. Ai mai mult curaj în această perioadă să-i propui partenerului să încercaţi unele lucruri noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici