HOROSCOP de weekend, 27 - 28 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile care vor avea de Paşte adevărate revelaţii privind aspecte esenţiale din viaţa lor

HOROSCOP de weekend, 27 - 28 aprilie 2019. Sâmbătă se perfectează aspectul tensionat de careu dintre Marte din semnul Gemenilor şi Neptun din Peşti, configuraţie care le ia vălul de pe ochi Gemenilor, Fecioarelor, Săgetătorilor sau Peştilor care s-au îmbătat cu apă rece. Duminică, Luna din Vărsător trasează un armonios trigon la Marte din Gemeni, insuflându-le multă bună dispoziţie Gemenilor, Balanţelor şi Vărsătorilor.

2664 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP de weekend, 27 - 28 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile care vor avea de Paşte adevărate revelaţii privind aspecte esenţiale din viaţa lor

HOROSCOP de weekend, 20 - 21 aprilie 2019, cu Anca Martin: Zodiile cu nativi mai joviali ca oricând şi cu doză crescută de încredere de sine

Horoscop Berbec

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca sâmbăta aceasta să nu dispui de prea multă energie şi s-ar putea ca nici tonusul tău mental să nu fie cel mai reuşit. Caută să faci lucruri care îţi plac, să te înconjori de oameni veseli şi să nu persişti într-o stare care nu-ţi face deloc bine.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să pui pe picioare o idee de afaceri sau eşti deja implicat(ă) într-un proiect de grup, află că duminică ar fi cel mai indicat să te întâlneşti cu coechipierii pentru a discuta cele întâmplate peste săptămână într-un cadru colocvial. Vă va prinde bine o schimbare de atmosferă de-acest gen.

Familie, prieteni şi cuplu

Tot în ultima zi a săptămânii s-ar putea să ai parte de multe momente plăcute în compania prietenilor dacă decizi să ieşi în oraş. Aşteaptă-te să te surprindă cu o locaţie nouă sau într-un alt mod în care nu te-ai fi aşteptat. Bucură-te de clipă şi profită de ea.

Horoscop Taur

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele par să nu se preocupe prea mult de acest sector al vieţii tale. Prin urmare, se poate specula că nivelul tău de energie se menţine în parametrii obişnuiţi weekend-ul acesta. Atâta timp cât încerci să dai dovadă de măsură în toate, cu siguranţă dispoziţia ta nu se va schimba.

Bani şi carieră

Fereşte-te de cheltuieli pe care bugetul tău nu le poate susţine sâmbăta aceasta. Chiar şi dacă este vorba de investiţii, lasă-le să mai aştepte o vreme. În cazul în care lucrezi duminică, afli că te bucuri de productivitate crescută şi că îţi vei elibera destul de mult programul lunea viitoare.

Familie, prieteni şi cuplu

Ideal ar fi ca sâmbăta aceasta să nu cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus pentru sfârşitul acesta de săptămână. Este drept că prietenii pot avea unele idei care implică să bagi mâna adânc în buzunar, dar nu este neapărat să li te alături dacă crezi că nu ar fi înţelept.

Horoscop Gemeni

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că, duminica aceasta cel puţin, ai un vibe bun şi eşti într-o dispoziţie mentală pozitivă. Ieşirile la aer curat, lectura şi plimbările cu prietenii te pot ajuta să-ţi aduci la o cotă la fel de ridicată şi nivelul de energie. Găseşte o modalitate să îmbini toate aceste preocupări.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi sâmbăta aceasta, află că s-ar putea să apară unele tensiuni între tine şi superiori. Poate faptul că nu eşti remunerat(ă) în plus pentru că lucrezi în weekend este un subiect care te deranjează de multă vreme şi acum găseşti curajul să vorbeşti despre el. Fă-o cu multă diplomaţie.

Familie, prieteni şi cuplu

Cel mai bun plan pe care l-ai putea avea în acest sfârşit de săptămână este acela de a ieşi în afara localităţii. Fie că este vorba de un city-break sau de o mini-excursie prin România, cert este că-ţi va prinde bine să schimbi peisajul, măcar pentru câteva ore sau zile.

Horoscop Rac

Tonus fizic şi stare emoţională

Este posibil ca sâmbăta aceasta să nu fii în apele tale, fapt pentru care s-ar putea să fie nevoie de un exerciţiu de voinţă din partea ta pentru a te scutura şi a-ncerca să te bucuri de timpul liber de care dispui weekend-ul acesta. Caută să faci o sforţare totuşi.

Bani şi carieră

Dacă acest sfârşit de săptămână te surprinde în plin program la serviciu, află că astrele nu se amestecă în treburile tale profesionale. Aşadar, ceea ce se poate întâmpla la muncă acum este produsul atitudinilor şi deciziilor pe care le-ai luat la serviciu. E-n puterea ta să conduci lucrurile înspre bine.

Familie, prieteni şi cuplu

Momentele petrecute cu familia duminica aceasta pot avea un efect bun asupra tonusului tău fizic şi moral. Poate nici nu-ţi dai seama cât de mult îţi lipsesc cei dragi până nu te întâlneşti cu ei toţi weekend-ul acesta. Aveai nevoie de timp în compania zgomotoasă dar armonioasă a rudelor apropiate.

Horoscop Leu

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele par să nu aibă o lecţie bine pregătită pentru tine weekend-ul acesta, dar încearcă totuşi să îţi transmită faptul că singura persoană pe care poţi conta cu adevărat perioada aceasta eşti tu însuţi(ăţi). Oricine altcieva îţi poate servi dezamăgiri, deci caută conformări la tine şi nimeni altcineva în rest.

Bani şi carieră

S-ar putea ca sâmbăta aceasta să sesizezi că unele riscuri financiare la care te-ai supus au devenit realitate ori că nu dispui de capitalul necesar pentru a pune pe picioare o afacere sau pentru a-i da un imbold. Caută duminica aceasta să te aliezi cu cineva care are viziuni similare.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă urmăreşti să ieşi cu partenerul şi/ sau cu prietenii, cele mai mari şanse de a vă distra pe cinste pot apărea duminica aceasta. Sâmbătă poate fi nevoie să anulaţi din pricina unor neplăceri de ordin medical sau a unor chestiuni din bucătăria familiei pe baza cărora v-aţi aprins puţin.

Horoscop Fecioară

Tonus fizic şi stare emoţională

Astrele nu par să ia în vizor acest sector al vieţii tale. Aşadar, ţine doar de tine cum înţelegi să profiţi de capitalul energetic de care dispui. Pentru că te aşteaptă un weekend plin, important este să nu uiţi să te odihneşti câteodată. Nu-ţi permiţi să fii pe jumătate adormit(ă).

Bani şi carieră

Se anunţă veşti bune pentru nativii(ele) acestui semn care îşi petreci weekend-ul acesta la muncă. Dacă sâmbătă riscă să intră în unele polemici cu partenerul de afaceri sau cu superiorii, duminică reuşesc să ajungă la un compromis şi să se înţeleagă din nou, măcar de dragul scopurilor avute în comun.

Familie, cuplu şi prieteni

Sâmbăta se arată a fi una destul de tensionată în cuplu dacă nu încerci să separi viaţa sentimentală de cea profesională. Dacă partenerul este cel care nu reuşeşte acest lucru, gândeşte-te bine cum anume ai putea să-l deconectezi de ceea ce se întâmplă la serviciu. Are nevoie de o pauză.

Horoscop Balanţă

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar putea ca sâmbăta aceasta să nu fii în cea mai bună formă a ta, cel mai probabil din pricina unor deranjamente la nivel fizic. S-ar putea să nu fie vorba de nimic îngrijorător, dar nu ţi-ar strica totuşi un control de rutină. Încearcă să-l programezi cât de repede poţi.

Bani şi carieră

Aceeaşi zi poate veni la pachet cu provocări pe plan profesional pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează la sfârşitul acestei săptămâni. Încercările la care eşti supus(ă) pe plan profesional sunt destul de complicate, dar toate indiciile arată că le vei face faţă cu brio. În plus, ai şi multe de-nvăţat.

Familie, preieteni şi cuplu

N-ar strica să ieşi din localitate weekend-ul acesta, în compania persoanei iubite dacă există cineva special în viaţa ta sau singur(ă) în cazul în care eşti single. Faptul că faci ceva pentru tine şi vizitezi locuri noi îţi oferă un suflu proaspăt şi-ţi încarcă bateriile pentru ce urmează săptămâna viitoare.

Horoscop Scorpion

Tonus fizic şi stare emoţională

Nu există date potrivit cărora weekend-ul acesta astrele sunt sau nu de partea ta în ce priveşte acest aspect al vieţii tale. Dacă te afectează ceva, este vorba de factori indirecţi, care ţin mai degrabă de cum interacţionezi cu ceilalţi. Nu lăsa problemele relaţionale să-ţi influenţeze decisiv starea de spirit.

Bani şi carieră

Dacă urmăreşti să rezolvi unele chestiuni care ţin de o succesiune, cel mai bun moment să ceri asistenţă sau lămuriri suplimentare este dup-amiaza zilei de duminică. S-ar putea ca asemenea treburi să solicite mai puţină bătaie de cap decât te-ai fi aşteptat. Ai încredere că va fi bine în final.

Familie, prieteni şi cuplu

Este posibil ca sâmbăta aceasta să apară unele tensiuni între tine şi persoana iubită pe fondul lipsei de încredere. S-ar putea ca sfaturile primite de la familie duminica aceasta să te ajute să îndrepţi situaţia pe plan sentimental. N-ar strica totuşi să fiţi mai deschişi unul cu celălalt pe viitor.

Horoscop Săgetător

Tonus fizic şi stare emoţională

Cum astrele par să nu se preocupe prea puternic de ce se întâmplă pe acest plan, s-ar putea ca weekend-ul acesta să fii la fel de energic(ă) şi voios(oasă) ca de obicei. Dacă lucrurile nu stau aşa, află că este în controlul tău să schimbi situaţia în bine pentru tine.

Bani şi carieră

O zi bună pentru a curta potenţiali clienţi sau colaboratori este cea de duminică. Cu toate că nu este o zi lucrătoare, faptul că te străduieşti să construieşti o relaţie în afara biroului se poate dovedi a fi fost o strategie bună în viitorul apropiat. Merită să-ţi investeşti din timp.

Familie, prieteni şi cuplu

Dacă sâmbătă există riscul unor polemici între tine şi partenerul de viaţă pe teme familiale, s-ar putea ca până duminică să se liniştească apele. Reuşiţi să ajungeţi la un consens şi să vă împărţiţi mai bine activităţile pe lângă casă. Comunicarea vă permite să reinstauraţi armonia şi liniştea în cămin.

Horoscop Capricorn

Tonus fizic şi stare emoţională

Cu toate că astrele nu spun mai nimic despre cum o să-ţi meargă weekend-ul acesta din punct de vedere al sănătăţii, putem face unele deducţii pe baza complexităţii fenomenelor astrologice de sâmbătă şi duminică. De reţinut ar fi că dacă simţi să faci o pauză, indicat ar fi s-o iei.

Bani şi carieră

Dacă lucrezi în acest sfârşit de săptămână, află că s-ar putea ca sâmbătă să te confrunţi cu tot felul de sarcini care te pun în dificultate, dar te şi scot din hibernare. Vestea bună este că pe duminică apar şi primele recompense ale efortului pe care l-ai depus la serviciu.

Familie, prieteni şi cuplu

La avizierul astrologic nu apare niciun eveniment special pe plan social, familial sau sentimental. Dispui astfel de o doză dublă de liber arbitru pentru a lua orice decizie crezi de cuviinţă în legătură cu aceste domenii de viaţă. Depinde de tine dacă-ţi asculţi inima sau mergi pe mâna raţiunii totuşi.

Horoscop Vărsător

Tonus fizic şi stare emoţională

S-ar părea că eşti în formă maximă duminica aceasta, că te simţi bine în pielea ta şi te bucuri aşa cum se cuvine de momentele plăcute de care ai parte în ultima zi a acestui sfârşit de săptămână. Important este să nu te dedai totuşi exceselor, deşi tentaţia poate există.

Bani şi carieră

În cazul în care urmăreşti să transformi o pasiune într-o afacere de suflet, caută să faci cercetare în această direcţie duminică. Există posibilitatea să afli informaţii clare, din surse sigure, că ceea ce îţi doreşti să faci este un proiect fiabil, care nu implică prea multe riscuri de natură financiară.

Familie, prieteni şi cuplu

Deşi ar putea interveni unele tensiuni între tine şi rudele apropiate sâmbăta aceasta, norocul face că weekend-ul va fi salvat de clipele petrecute în compania persoanei iubite şi/ sau a copiilor cândva pe parcursul zilei de duminică. Vă veţi distra de minune împreună şi sunteţi mai apropiaţi decât oricând altcândva.

Horoscop Peşti

Tonus fizic şi stare emoţională

Pare că nu eşti în cele mai bune toane weekend-ul acesta, sâmbătă mai ales, dar reuşeşti până duminică să-ţi aduni forţele şi să nu laşi acest sfârşit de săptămână să treacă pe lângă tine fără a încerca măcar să te destinzi puţin şi să te bucuri de timpul tău liber.

Bani şi carieră

Indiferent dacă lucrezi sau nu în acest weekend, astrele nu se arată prea interesate de acest aspect al vieţii tale. Drept urmare, ai mână liberă să abordezi cum crezi c-ar fi mai bine situaţiile cu care te întâlneşti la serviciu. Vestea bună este însă că deznodământul va fi unul favorabil.

Familie, prieteni şi cuplu

S-ar putea ca sâmbătă să se işte unele dicuţii în contradictoriu cu rudele apropiate, dar te deschizi în faţa lor şi-i încurajezi să facă acelaşi lucru în raport cu tine, s-ar putea ca duminica să vă surprindă în deplină armonie unii cu ceilalţi. Mizaţi pe sinceritate şi situaţia se va îndrepta.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici