Video METEO, 4 septembrie 2019: Vremea se răceşte începând de astăzi/ Regiunile în care sunt prognozate furtuni şi ploi abundente

Vremea va fi azi instabilă şi în răcire accentuată mai ales în sudul, estul şi centrul ţării, unde va ploua în averse însoţite de descărcări electrice şi grindină iar cantităţile de apă vor fi însemnate, de peste 20 l/mp.

3931 afișări

ROMÂNIA, MIERCURI

VREME INSTABILĂ ŞI ÎN RĂCIRE

Vântul va sufla cu intensificări în sud, în Transilvania, Moldova, Oltenia şi Muntenia, unde la rafală poate atinge 45 de km/h. Maximele termice vor fi cuprinse între 18 în Transilvania şi 30 de grade Celsius în Oltenia. .

La noapte, cerul va fi variabil şi sunt condiţii de ploi izolate în zonele montane. Vântul va sufla cu intensificări locale iar minimele vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade Celsius.

BUCUREŞTI

VREME ÎN RĂCIRE, AVERSE, VÂNT CU INTENSIFICĂRI

În Capitală vremea se răceşte accentuat de azi, astfel încât maxima zilei va fi de 25 de grade Celsius. În a doua parte a zilei sunt prognozate averse şi descărcări electrice iar vântul va sufla cu intensificări cu viteze de 45 km/h.  Vremea se păstrează la fel şi mâine, iar vineri temperatura aerului va creşte până la 29 de grade iar şansele de precipitaţii vor fi reduse.

LITORAL

VREME INSTABILĂ

Vremea se răcoreşte şi la malul mării, unde maxima nu mai trece de 27 de grade Celsius iar vântul va sufla cu intensificări. În a doua parte a zilei sunt prognozate şi ploi în averse şi descărcări electrice. La noapte cerul redevine senin iar minima va fi în jur de 18 grade Celsius.

ROMÂNIA, PROGNOZĂ URMĂTOARELE 3 ZILE

CRESC TEMPERATURILE DE VINERI

În următoarele două zile, temperaturile se vor păstra la valorile normale pentru începutul lunii septembrie, între 21 şi 30 de grade Celsius. Mâine sunt prognozate ploi în Carpaţii Meridionali, Munţii Banatului, Oltenia şi Muntenia. Vineri, va ploua în averse la deal şi la munte dar şi în vestul ţării. Minimele termice vor fi cuprinse între 5 şi 20 de grade iar în Transilvania sunt şi condiţii de ceaţă.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici